TERÁPIÁS NYAKPÁRNA

Tökéletes komfort
Strapabíró kivitel
Mosható termék
Könnyű kezelhetőség

TERÁPIÁS NYAKPÁRNA

9 990.- Ft
(0 értékelés)

Autóvezetéshez ideális
Gyermekek és felnőttek részére
Rendkívül kényelmes
Szag- és szennyezőanyag mentes
Utazáshoz, vagy kórházi használatra ajánlott

  • Méret: 100cm x 21cm
  • Huzat: Bamboo
  • Töltet: mikro gyöngy őrlemény
  • Kezelése: 40°C-on kíméletes mosás, szárítógépben szárítható, csak zárt szennyes zsákban mosható

Vásárlói vélemények

Még nem érkezett vélemény/értékelés a termékre!

Antiallergén
Garantáltan puha termék
Innovatív technológia
Prémium minőség

A nyak egészsége meghatározza a tested vitalitását. 
Sikerült azt a párnát elkészíteni, amely speciális töltete segítségével mindig az optimális keménységgel segíti a pihenést, és a regenerációt. Nyugtatja a nyakszirtben elhelyezkedő idegvégződéseket, támogatja az áramlási folyamatokat, így mindig a nyakad számára optimális pozíciót rögzíti. 

A HungaroPaplan Exclusive Collection nyakpárnái egyediek, rugalmasak és közben stabil tartást biztosítanak, ebben különböznek a poliészterszálas töltetű fej- és nyakpárnáktól.

 

Egyedi töltet – egyedi igényekre hangolva
A HungaroPaplan Exclusive Collection nyakpárnában mikro gyöngy őrlemény töltet van, amely olyan, mint a sivatagi homok. A rugalmasságát az töltőanyag szerkezetének puhasága biztosítja, amely abszolút Anti allergén, szag- és szennyezőanyag mentes. 

Tökéletesen puha, bőrbarát Bamboo borítóanyagának köszönhetően, szenzációsan puha tapintású.
Használat közben körülöleli a nyakat, stabil tartást biztosít a fej számára alvás közben. Nem gátolja az oldalra fordulást, és a töltet egy mozdulattal az oldalfekvéshez legalkalmasabb vastagságra alakítható. 


Praktikus kivitel
A nyakpárna mérete: 100cm x 21cm
Az optimális méretének köszönhetően egy közepes táskában elfér, könnyen szállítható, tisztítása nem igényel speciális tisztítóanyagokat, hamar szárad.

SZENVEDÉLYÜNK A KÉNYELMES ALVÁS

SZENVEDÉLYÜNK A KÉNYELMES ALVÁS

Az egyik legszebb hivatás a miénk.
Minden pillanatot élvezünk, amikor olyan dolgot sikerül alkotni, amely valaki számára boldogságot nyújt. A pihentető alvás, mint főszerep, egyre fontosabbá válik az életünkben. 

Ha nyugalom van, minden van.
Képzeld el magad egy hatalmas légüres térben, ahol habkönnyű minden, nincsenek rossz színek, képek, emlékek, és egyszerűen lebegsz az álmaid felhőin. 

A stresszes világunkban mi azért dolgozunk, hogy minden éjszaka a legszebb álmaidat élhesd át.

NAPI 8 ÓRA PIHENÉS NEKED IS JÁR

Az emberek többsége a pihenést nem tervezi tudatosan, nem tekinti fontos tényezőnek. PEDIG!

A testünk öregedésében, immunrendszerünk működésében kiemelten fontos, hogy megfelelő körülmények között töltsük az elemeinket, legyen energiánk a mindennapokhoz.

Ha pihentető az alvásod, ellenállóbb leszel a betegségekkel szemben, jó közérzeted lesz, élvezni fogod az élet minden pillanatát, és bizony a ráncok is később találnak meg. 

NAPI 8 ÓRA PIHENÉS NEKED IS JÁR
AZ ALVÁS PSZICHOLÓGIÁJA

AZ ALVÁS PSZICHOLÓGIÁJA

Amikor belépsz a hálószobádba, képzeld azt, hogy életed legjobb éjszakája következik. Hívogat a kedvenc ágyad egy fárasztó nap után, és a pihe-puha paplanod, a kényelmes párnád csak fokozzák a vágyat, hogy minél hamarabb átadhasd magad az álmok világának. 

Minden vágy fokozható, például egy stílusosan összeválogatott paplan-párna szettel, harmonikus színkombinációval, amely ha professzionális anyagválasztással párosul, teljes a siker, és az álmok valóra válnak. Huzatjaink pedig még fokozzák az ágyneműk által biztosított komfortot, pihe-puha tapintásukkal.

MAGAS KOMFORT ÉLMÉNY

Minden gyártó törekszik arra, hogy saját gyártási technológiát fejlesszen, és egyedi anyagösszetételt alkalmazzon a termékei előállítása során. A SILICON-PLUS kollekció termékeiben az anyaghasználat szinte összehasonlíthatatlan a régi technológiájú töltetekkel. Ennek eredményeképpen kiváló hőmérséklet-szabályozása, bársonyos tapintása teszi páratlanná.

MAGAS KOMFORT ÉLMÉNY
KÖNNYEN KEZELHETŐ

KÖNNYEN KEZELHETŐ

A felhasználó igényekre hangolva a termékkategória minden tagja mosható. A mosás, és tökéletes szárítás után visszanyeri eredeti formáját, töltete regenerálódik, aminek eredményeképpen mindig tisztaságot, frissességet biztosít. 

Kérünk, figyelj arra, hogy a szárítás tökéletes legyen, mert az ágyneműd csak abban az esetben nyújt 100%-os komfortot!

TERMÉKISMERTETŐ, HASZNOS JAVASLATOK

A HungaroPaplan által gyártott, és forgalmazott termékek prémium minőségű alapanyagokból készülnek, gondos fejlesztésekkel tökéletesítjük őket, pontos gyártástechnológiai folyamat révén készülnek el.

Felhívjuk a figyelmedet azokra a szabályokra, amelyek betartása elengedhetetlen a termék használhatóságának megőrzése céljából.
Kiemeljük a karbantartással, tisztítási folyamattal kapcsolatos tudnivalókat, ezek segítségével a termék állagának megóvása sokkal könnyebb lesz számodra.

Ha kérdésed van, hívd az infovonalat: +36 20 924 2222  vagy hello@hungaropaplan.hu

TERMÉKISMERTETŐ, HASZNOS JAVASLATOK
MEGRENDELÉS TÖRLÉSE VAGY MÓDOSÍTÁSA

MEGRENDELÉS TÖRLÉSE VAGY MÓDOSÍTÁSA

A megrendelés adatait, a kosár tartalmát még a megrendelés véglegesítése előtt módosíthatod. A rendelés elküldése előtt módosítható a kosár tartalma, a szállítási és fizetési módok, a vásárló adatai is.
A megrendelt mennyiség könnyen korrigálható, ha a kosár tartalmánál a mennyiség mezőben átírod a megrendelni kívánt mennyiséget.

A megrendelés törlése: a sor végén található piros ikonnal törölheted a terméket a listából.
A megrendelés rögzítését követően is lehetőséged van a rendelés adatainak módosítására, kérjük, hívd ügyfélszolgálatunkat (+36 20 924 2222), vagy jelezd írásban az hello@hungaropaplan.hu címen.

FONTOS INFORMÁCIÓ: az automatikus visszaigazolás nem minősül ajánlattételnek, kérjük, várd meg kollégánk telefonos vagy írásos visszaigazolását.
A termékek ára tartalmazza a 27%-os ÁFA-t.

Ha kérdésed van, hívd az infovonalat: +36 20 924 2222  vagy hello@hungaropaplan.hu

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

Köszönjük, hogy a HungaroPaplan termékeit választottad. Reméljük, hogy sok örömet találsz majd bennük a használat során, és kipihentebbek, boldogabbak lesznek a napjaid. 

Örülünk, hogy előnyben részesíted a Magyar termékeket, ezáltal is elősegíted a Magyar gazdaság fejlődését.
Hálásak vagyunk, hogy vásárlásoddal segíted a 100%-ban magyar tulajdonú, családi manufaktúránk működését, ezáltal a mi álmaink is valóra válhassanak.

Bízunk benne, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, másoknak is ajánlod, és hamarosan visszatérsz hozzánk.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD
Szín

Szürke

Méret

100x21

Fedőanyag

Bamboo

Töltet

Mikro Gyöngy őrlemény

Töltősúly

4l

Moshatóság

Kímélő mosás 40°C-on zárt szennyes zacskóban

Csomagolás

nylon

Csomag súly

1500g