Silicon Plus 4 évszakos paplan + kispárna szett

15 290.- Ft
(5 értékelés)

Szín: fehér     
Paplan méret: 140x200, kispárna méret: 40x50
Fedőanyag: microfiber     
Töltet: SILICON PLUS PE

Töltősúly - paplan: 900g, kispárna: 300g
Mosható - 40C
Csomag súly: 2800g

100% ANTIALLERGÉN,  a régi idők vékonyabb pehelypaplanjainak érzését biztosítja a SILICON-PLUS töltet révén, viszont eredményesen kiküszöböli a libatoll-, és pehely okozta allergia problémáját. Szerkezetének köszönhetően nem engedi a poratkák megtelepedését, ezáltal használata nem okoz allergiát. A paplan párna szett mosás, és tökéletes szárítás után visszanyeri eredeti formáját, töltetük regenerálódik, aminek eredményeképpen mindig tisztaságot, frissességet biztosít. 

 • KÖZEPESEN MELEG takaró
 • Mosógépben is mosható paplan párna szett
 • Optimális szellőzés
 • Formatartó töltettel töltve
 • Vásárold csomagban, kedvezőbb áron
 • Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
Silicon Plus kispárna (antiallergén) 40x50 VASTAGSÁG:

Vásárlói vélemények

Vásárlói értékelések

5 / 5
5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
Formatartó töltet
Maximális kényelem
Antiallergén termék
Simogatóan puha borítóanyag

SILICON PLUS 4 ÉVSZAKOS PAPLAN + KISPÁRNA SZETT – SZÁLLODAI LUXUSTERMÉKEK A HÁLÓSZOBÁDBAN

Az egyik legkellemesebb érzés, amikor este fáradtan befekszel az ágyadba, és érzed a tökéletes melegséget és puhaságot. Ahhoz viszont, hogy minden este ilyen szintű kényelemben legyen részed, szükséged van a legjobb 4 évszakos paplan és párna kombinációra, amely számodra is elérhető a HungaroPaplan kínálatában.

Egy tökéletes komfortot nyújtó, közepesen meleg takaró, és egy kényelmes kispárna szenzációs szettje, melyeket csomagban kedvezőbb áron vehetsz meg.
Ez a paplan párna szett optimálisan szellőzik, ezáltal kicsit melegebb körülmények között is komfortos alvást biztosít.

Paplan méret: 140×200, kispárna méret: 40×50

100% ANTIALLERGÉN, a régi idők vékonyabb pehelypaplanjainak érzését biztosítja a SILICON-PLUS töltet révén, viszont eredményesen kiküszöböli a libatoll-, és pehely okozta allergia problémáját. Szerkezetének köszönhetően nem engedi a poratkák megtelepedését, ezáltal használata nem okoz allergiát. A paplan párna szett mosás, és tökéletes szárítás után visszanyeri eredeti formáját, töltetük regenerálódik, aminek eredményeképpen mindig tisztaságot, frissességet biztosít.

Miért függ össze a 4 évszakos paplan és párna szett az alvás minőségével?

A minőségi alvás nagymértékben függ az optimális hőmérséklettől, a magas komfortérzettől és az allergiát kiváltó tényezők hiányától, amiben a 4 évszakos paplan és párna szett hatalmas szerepet játszik. Egyetlen hálószoba sem tökéletes ágy és matrac nélkül, és egy ágy sem ideális paplan és párna nélkül, amely alá bebújhatsz a hideg téli napokon, a nyári estéken, valamint a borongós tavaszi és őszi reggeleken. A 4 évszak paplan és párna szett egyszerre elégíti ki ezeket az elvárásokat, úgy, hogy nem kell minden évszaknak megfelelő szettet felvásárolnod.

Ahhoz, hogy megértsd a 4 évszakos paplan és párna előnyeit összegyűjtöttük, hogy melyek a tökéletes paplan és párna kiválasztásának főbb kritériumai és előnyei:

 • Ha a legjobb paplant és párnát szeretnéd kiválasztani, ne hagyd figyelmen kívül annak hőindexét és sűrűségét. A paplan és párna sűrűsége a belé helyezett töltelék mennyisége, mértéke g/m² és ez határozza meg a hőindexét. Ez egy olyan érték, amely évszaktól függően dönti el, hogy milyen meleg lesz a paplan alatt, minél töltetesebb (pehely, bambusz, gyapjú, silicon plus, nanoszálas…) annál melegebb, és annál inkább alkalmas télire.
 • A minőségi termékekkel hosszú távon pénzt takaríthatsz meg, mivel hosszú ideig bírja anélkül, hogy szerkezete és megjelenése megváltozna, és nem sérülne, egy olcsó paplanhoz képest, amelyet néhány szezon után cserélni kell. Egy minőségi paplan és párnáért eleinte magasabb árat kell fizetni, de hosszú távon rendkívül jó vétel lesz, mert tovább bírja és sokkal nagyobb kényelmet biztosít, anélkül hogy az alvás minőségét befolyásolná.
 • Ha jó paplant és párnát választasz akkor az egészségedbe is befektetsz, hőmérséklet-ingadozás megszakítás nélküli éjszakákban lesz részed, nem fogsz izzadtan ébredni, mert a termék jó szellőzést biztosít.

 

Összegezve: egy jó paplan és párna minden évszakban sikeresen használható, mert jó levegőkeringést tesz lehetővé. A 4 évszakos paplan kifejezetten úgy lett tervezve, hogy megbirkózón az évszakok közötti éghajlati viszonyokkal és változásokkal.

 

Miért válaszd a SILICON PLUS töltetű 4 évszakos paplan és párna termékeinket?

 • Mert egy 100%-ban magyar termékről van szó, amelyek egyedi, mikró szálas technológiával készül.
 • Ha erre esik a választásod többé nem tudsz majd lemondani róla, hiszen olyan érzésed lesz, mintha egy pihe-puha felhő kellős közepében relaxálnál. Ki ne vágyna ilyen élményre?
 • A speciális gyártási technológiának köszönhetően a töltet megtartja a formáját, selymes puha fedőanyaga szinte simogatni fog alvás közben.
 • Mert a mindennapi igénybevétel ellenére nagyon ellenállóak, könnyen moshatóak és gyorsan száradnak.
 • Végül pedig azért, hogy a 4 évszakos paplan és párna által legyen minden éjszakád csendes és nyugodt!
AZ ALVÁS PSZICHOLÓGIÁJA

AZ ALVÁS PSZICHOLÓGIÁJA

Amikor belépsz a hálószobádba, képzeld azt, hogy életed legjobb éjszakája következik. Hívogat a kedvenc ágyad egy fárasztó nap után, és a pihe-puha paplanod, a kényelmes párnád csak fokozzák a vágyat, hogy minél hamarabb átadhasd magad az álmok világának. 

Minden vágy fokozható, például egy stílusosan összeválogatott paplan-párna szettel, harmonikus színkombinációval, amely ha professzionális anyagválasztással párosul, teljes a siker, és az álmok valóra válnak. Huzatjaink pedig még fokozzák az ágyneműk által biztosított komfortot, pihe-puha tapintásukkal.

SILICON PLUS TÖLTET

A SILICON PLUS kollekció paplanjaiban található töltet egyedi, mikro szálas technológiával készül. 

A „habosítási” eljárás után a gyártósorról leérkező paplanok rendkívül strapabíróak, a mindennapi igénybevételeknek tökéletesen ellenállóak, könnyen moshatóak, gyors száradási idővel, megkönnyítik az ágynemű karbantartását, tisztítását.
 
A paplangyártás az elmúlt évtizedekben jelentős fejlődésen ment keresztül, amely fejlesztéseket ez a kollekció minden darabja tartalmazza. A termékeket mi gyártjuk, Magyarországon készülnek, magyar emberek kezeinek gondosságával, 100% magyar termék garanciával!

SILICON PLUS TÖLTET
MAGAS KOMFORT ÉLMÉNY

MAGAS KOMFORT ÉLMÉNY

Minden gyártó törekszik arra, hogy saját gyártási technológiát fejlesszen, és egyedi anyagösszetételt alkalmazzon a termékei előállítása során. A SILICON-PLUS kollekció termékeiben az anyaghasználat szinte összehasonlíthatatlan a régi technológiájú töltetekkel. Ennek eredményeképpen kiváló hőmérséklet-szabályozása, bársonyos tapintása teszi páratlanná.

PRÉMIUM SZÁLLODAI MINŐSÉG A HÁLÓSZOBÁDBAN

Vajon milyen paplanban aludtunk a feledhetetlen nyaralás alkalmával abban a szuper szállodában?

Gratulálunk, megtaláltad!

A Prémium szállodák előszeretettel vásárolják a SILICON PLUS kollekció termékeit, hogy a vendégeiknek a maximális komfortélményt biztosítsák a pihenésük alkalmával.

PRÉMIUM SZÁLLODAI MINŐSÉG A HÁLÓSZOBÁDBAN
KÖNNYEN KEZELHETŐ

KÖNNYEN KEZELHETŐ

A felhasználó igényekre hangolva a termékkategória minden tagja mosható. A mosás, és tökéletes szárítás után visszanyeri eredeti formáját, töltete regenerálódik, aminek eredményeképpen mindig tisztaságot, frissességet biztosít. 

Kérünk, figyelj arra, hogy a szárítás tökéletes legyen, mert az ágyneműd csak abban az esetben nyújt 100%-os komfortot!

GÖRDÜLÉKENY VÁSÁRLÁS

Törekszünk arra, hogy egyértelmű, egyszerű, könnyen kezelhető, és időtakarékos lehessen számodra a vásárlás. 
Ezért a folyamatot – amennyire csak lehet – lerövidítettük. 
Tudjuk, hogy az idő pénz, és ezzel a két fontos dologgal mi nem pazarlunk. Ezért csakis azokat a lépéseket hagytuk meg a vásárlási folyamatban, amelyek jogszabály szerint kötelezőek, és maradéktalanul képviselik a felek érdekeit.
Reméljük, hogy egyértelműek számodra a vásárlási feltételek, és könnyen tudod használni a HungaroPaplan webáruházat.

Ha kérdésed van, hívd az infovonalat: +36 20 924 2222  vagy hello@hungaropaplan.hu

GÖRDÜLÉKENY VÁSÁRLÁS
KÖSZÖNJÜK A VISSZAJELZÉSEDET

KÖSZÖNJÜK A VISSZAJELZÉSEDET

A HungaroPaplan csapata szívesen veszi, és várja a felhasználói visszajelzéseket. 
Ezekből tanulunk, az esetleges hibáinkat így tudjuk korrigálni, hogy minél magasabb szintű kiszolgálásban legyen részed.
Köszönjük, ha szánsz rá időt, és megírod nekünk az észrevételeidet.
Megköszönjük, ha írásban is értékeled a munkánkat a google, és a facebook felületeken!

Ha kérdésed van, hívd az infovonalat: +36 20 924 2222  vagy hello@hungaropaplan.hu

FOGYNI SZERETNÉL? - ALUDJ JÓL

A fogyás szempontjából az egyik leglényegesebb elem, a pihentető alvás.
Ajánlott a napi 7 - 9 óra, ami nem pótolható a délutáni sziesztával sem. Törekedj arra, hogy éjfél előtt kezdj aludni, iktasd ki a zavaró körülményeket, fényhatásokat, hanghatásokat. 
Legyen a hálószobád szentély, harmónikus, kényeztető, pihe-puha ágyneműket használj

Ha nem alszol megfelelően, nem lesz tökéletes az anyagcseréd sem, az alvás ugyanis két fontos étvágyhormont befolyásol, a LEPTIN (teltség érzés), és a GHRELIN (éhséghormon). 
Az alváshiányos embereknek nő az étvágya, és gyakrabban nassolnak. A csökkent alvási idő ronthatja testünk reakcióját az inzulinra, csökkentve a glükózfelvétel képességét.

Mozogj többet, ezáltal javul az alvási hajlandóságod. Elalvás előtt 2 órával ne egyél, és lefekvés előtt igyál nagyon keveset.

FOGYNI SZERETNÉL? - ALUDJ JÓL
KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

Köszönjük, hogy a HungaroPaplan termékeit választottad. Reméljük, hogy sok örömet találsz majd bennük a használat során, és kipihentebbek, boldogabbak lesznek a napjaid. 

Örülünk, hogy előnyben részesíted a Magyar termékeket, ezáltal is elősegíted a Magyar gazdaság fejlődését.
Hálásak vagyunk, hogy vásárlásoddal segíted a 100%-ban magyar tulajdonú, családi manufaktúránk működését, ezáltal a mi álmaink is valóra válhassanak.

Bízunk benne, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, másoknak is ajánlod, és hamarosan visszatérsz hozzánk.

VÁSÁROLJ KOCKÁZATMENTESEN!

A vásárlástól való elállás a kézhezvételtől számított 14 napon belül gyakorolható.

A termék 14 napon belül visszaküldhető használatra utaló jelek nélkül, eredeti csomagolásában, dobozában, amely után a vásárlás teljes vételára visszafizetésre kerül a webáruház által.

VÁSÁROLJ KOCKÁZATMENTESEN!
Szín

fehér

Méret

Paplan: 140x200, Kispárna: 40x50

Fedőanyag

microfiber

Töltet

szilikon

Töltősúly

Paplan: 900g, Kispárna: 300g

Moshatóság

mosható, 40C

Csomagolás

táska, nylon tasak, vagy doboz

Csomag súly

2800g