• SILICON PLUS TÉLI PAPLAN - 11.990Ft-ért - Meleg paplan, és nagyon kényelmes
  • GYAPJÚ TÉLI PAPLAN - 18.990Ft-ért - 100% pamut borítóanyag Szuper MELEG Strapabíró takaró

GYAPJÚ TÖLTET - miért olyan szuper?
A GYAPJÚ kollekció termékeibe a szakembereink olyan egyedi összetételű töltetet készítettek, melyben a természetes gyapjúszálakat, pamut és SILICON-PLUS szálakkal dúsítják, egyedi recept szerinti arányban. Ezáltal a termékek formatartó képessége sokkal optimálisabb, mint a 100% gyapjú töltet esetén. A prémium minőségű termékeink az előírásakat maradéktalanul betartva moshatóak, tökéletes szárítás után maximális komfortélményt biztosítanak.


GYAPJÚ - alkalmazkodik a testedhez?
A terméktesztelések során egy dolgot szinte minden felhasználó megerősített. Minden alvási pózban hibátlanul alkalmazkodik a testünk elvárásaihoz, ezáltal ideális alvási élményt nyújt. Rendkívül puha, a speciális töltetnek köszönhetően, frissítően optimális közérzetet biztosít. Használható minden évszak minden napján. 100% bőrbarát pamut borítóanyagának, valamint egyedi töltetösszetételének köszönhetően a komfortérzetet a maximumra hangoltuk.


HŰT ÉS FŰT - hogyan csinálja?
A GYAPJÚ kollekció termékeinek gyártása során csakis olyan minőségi anyagokat használunk, amely alkalmazkodik az emberi test hőháztartásához. Ezek az ágyneműk úgy működnek, mint az emberi test termosztátja. Amennyiben fázol, azonnal fűtő üzemmódra kapcsol, és komfortos meleget biztosít. Ha elérte a tested melegének a szintjét, olyan, mintha átkapcsolna egy "lélegeztető" üzemmódra, ezáltal biztosítva az ideális alvást. Tulajdonképpen úgy működik, mint egy "okos ágynemű".


MOSHATÓ - de hogyan?
Mosható, ha körültekintően jársz el, és sepciálisan, a gyapjú termékekre kifejlesztett mosószert használsz.
Aztán, ami talán ettől is lényegesebb, a kifogástalan szárítás!

Ma már törekedni kell arra, hogy mosható termékeket készítsünk. A háziasszonyok szeretik a friss, üde, kellemes illatú ágyneműket, ami az igényes hálószoba, és a tökéletes alvás része.
Felhívjuk a figyelmedet, hogy ha nem megfelelően tisztítod, a termék állaga károsodhat!

A termékek mosógépben kímélő programon moshatóak, viszont – a pehely, és tolltermékekhez hasonlóan – különös figyelemmel kell eljárni a szárítás során. A szárítást vagy szárítógépben végezzük, vagy a folyamat során sokszor rázogatni kell az ágyneműket, hogy a benne lévő töltet ne csomósodjon össze. 
Tökéletes szárítás után eredeti minőségében használható.