• SILICON PLUS TÉLI PAPLAN - 11.990Ft-ért - Meleg paplan, és nagyon kényelmes
  • GYAPJÚ TÉLI PAPLAN - 18.990Ft-ért - 100% pamut borítóanyag Szuper MELEG Strapabíró takaró

LEPEDŐK – FONTOSABB, MINT GONDOLNÁD

A tökéletes hálószoba elengedhetetlen kelléke a kényelmes lepedő.
Egy praktikus lepedő használatával védjük, és óvjuk az ágyunkat. Logikus, hogy könnyebb egy lepedőt tisztítani, mint az ágy matrac felületét. 
A lepedőtípusok esetében is lényeges szempont a megfelelő anyagválasztás, és a technikai kivitelezés. 
Lehet pamut, frottír, gumis szélű, vagy körben gumírozott, vízhatlan, vagy fokozottan nedvszívó, széles a választék, tágak a lehetőségek köre. 


HOGYAN VÁLASSZUNK LEPEDŐ MÉRETET?
Kiemelten fontos szempont, hogy az ágyunk adottságaihoz megfelelő lepedőt használjuk, hiszen ha nem kompatibilisek egymással, megzavarhatja a többi ágynemű nyújtotta tökéletes éjszakai alvás élményét. Könnyen magad alá gyűrheted. 

Ez a probléma kifejezetten azok számára okoz gondot, akik éjszaka sokat mozognak, esetleg alvás közben folyamatosan fordulnak egyik oldalukról, a másikra. Amennyiben tehát az ágy méreteihez igazodva választunk lepedőt, az ilyen „balesetek” nem fordulhatnak elő.

 

AZ ÁGYNEMŰ ÉS A LEPEDŐ HARMÓNIÁJA

A HungaroPaplan által forgalmazott lepedők széles szín, és méretválasztékban érhetőek el. Könnyen összehangolhatóak a választott ágyneműhuzatok, vagy egyéb hálószobai kiegészítők színeivel. A lakberendezők előszeretettel tervezik a hálószobai összhatást, hiszen az alvás pszichológiájának rendkívül fontos eleme a színek összehangolt hatása, amely elősegítheti a pihenés bevezető fázisát.
 


PRÉMIUM ANYAGOK A FANTASZTIKUS ÉLMÉNYEKHEZ

A HungaroPaplan által forgalmazott minőségi lepedők a legmagasabb elvárásoknak megfelelő bőrbarát pamutból készülnek, használatuk során rendkívül strapabíróak. 

A lepedők az ágyneműk azon kategóriájába tartoznak, amelyeket a legtöbbször kell tisztítani. Ezért lényeges, hogy mosógépben mosható, szárítógépben is szárítható. Ha nem rendelkezel szárítógéppel, nem gond, hiszen gyorsan szárad. 
Könnyen kezelhető, praktikusan használható, stílusos, elegáns termék.

 

MIKOR SZÜKSÉGES LEPEDŐT CSERÉLNI?

A háztartásokban általában 3-4 garnitúra lepedő található fekvőfelületenként.
A párnákat évente, a paplanokat kétévente, az ágyneműhuzatokat és lepedőket az elhasználódás függvényében általában kétévente javasolt cserélni.