Prémium pehely paplan - Zöld

Prémium minőség
Természetes anyagokból
Kényelmi garancia
Garantáltan puha termék

Prémium pehely paplan - Zöld

79 900.- Ft
(6 értékelés)

Prémium Pehelypaplan - "a hálószobák Mercedese"
A luxus és a kényelem csúcsminőségű találkozása, amelynek garanciája a 100%-ban válogatott libapehellyel töltet, minden pici szálacskával segítve a tökéletes pihenést. A selyem paszpól szegővel díszített selyemangin, olyan mint egy pehelytenger, vagy mintha a felhők habján pihenhetnél, nem csak a szemnek gyönyörű, hanem a testnek és léleknek is pihentető. Engedj a csábításnak, hagyd, hogy a Prémium Pehelypaplan minden éjjel az álmaid világába repítsen!

Engedj a csábításnak, hagyd, hogy a Prémium Pehelypaplan minden éjjel az álmaid világába repítsen! Egyszemélyes kivitele szabványméretben készül, 140x200cm-es méretben.

  • EXTRA meleg paplan
  • A legfinomabb selyemangin borítóval készül
  • Prémium minőség
  • Ergonomikus kialakítás
  • Szuper ár/érték arány

Vásárlói vélemények

Vásárlói értékelések

5 / 5
5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
Kiemelten meleg
Maximális kényelem
Optimális szellőzés
Simogatóan puha borítóanyag

Szín: zöld
Méret : 140x200
Fedőanyag: Pamut
Töltet: 100% kézzel válogatott libapehely
 
Töltősúly: 1000g
Szakember általi tisztítás ajánlott!

 

Az éjszakák sosem voltak még ilyen varázslatosak. 
A Prémium Pehelypaplannal a hálószobád a pihenés, és a luxus szentélyévé válik. Ez a paplan a legmagasabb csúcsminőséget képviseli az ágyneműgyártásban, igazi etalon a komfort és a puhaság terén. Képzelj el egy olyan éjszakát, ahol a testet és a lelket egyaránt kényezteti a 100%-ban kézzel válogatott libapehely töltet, mely selyemanginba van töltve, és selyem paszpól szegély díszíti.

 

Drááága, és nem csupán ezért a legjobb!
A Prémium Pehelypaplan nem csak egy termék, hanem egy életérzés. A gyártás minden egyes darabja szigorúan ellenőrzött, zárt készítési folyamat eredménye, ahol a kézzel válogatott pehelyszálaknak köszönhetően érhető el az a fajta kényelem és puhaság, ami minden éjszakát álomszerűvé varázsol. Ez a paplan a legmagasabb igényekhez lett igazítva, hogy az alvás ne csak pihenés, hanem egy luxus élmény is legyen.

Mint minden kézműves termékünk, a Prémium Pehelypaplan is magyar kezek gondosságával készül, minőségi alapanyagokkal és töltettel. Ez a hagyomány és a modern luxus egyedülálló ötvözete, amely minden hálószobát a kényelem és az elegancia birodalmává varázsol.

Ha a legmagasabb szintű alvási komfortra vágysz, ahol minden éjjel az álmaid szárnyán repülhetsz, a Prémium Pehelypaplan a tökéletes választás számodra. 
Ez a luxus Neked is jár, tapasztald meg, milyen amikor a paplanod nemcsak ágynemű, hanem egy álomszerű utazás kezdete minden egyes éjszaka.

 

MINŐSÉGI HUZATOK

MINŐSÉGI HUZATOK

A PEHELY ÉS TOLL kollekció tollal töltött termékei hagyományos anginnal készülnek.
Ez egy abszolút bőrbarát anyag, pamutból készül. A régi tradíciók alapján évszázadok óta bevált termék, amely hosszú évtizedeken keresztül szolgálta az emberiséget.

A PEHELY ÉS TOLL kollekció pehely termékeit, kézzel válogatott, PRÉMIUM 100% libapehellyel töltjük, exclusive selyemangin felhasználásával készülnek, amely lélegző, antisztatikus, és rendkívül rugalmas, ezáltal is fokozza a legmagasabb szintű alvási élményt.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

Köszönjük, hogy a HungaroPaplan termékeit választottad. Reméljük, hogy sok örömet találsz majd bennük a használat során, és kipihentebbek, boldogabbak lesznek a napjaid. 

Örülünk, hogy előnyben részesíted a Magyar termékeket, ezáltal is elősegíted a Magyar gazdaság fejlődését.
Hálásak vagyunk, hogy vásárlásoddal segíted a 100%-ban magyar tulajdonú, családi manufaktúránk működését, ezáltal a mi álmaink is valóra válhassanak.

Bízunk benne, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, másoknak is ajánlod, és hamarosan visszatérsz hozzánk.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD
VALÓDI KÉNYELEM, AMI AZ EGÉSZSÉGEDET SZOLGÁLJA

VALÓDI KÉNYELEM, AMI AZ EGÉSZSÉGEDET SZOLGÁLJA

Nyaki problémák ellen
A toll és pehelyből készült termékek tökéletesen alkalmazkodnak a test vonalaihoz, ezáltal csökkentik a vállra, és nyakra terhelt feszültség nagy részét, ezáltal segítenek az ilyen típusú fájdalmak enyhítésében. Már pár éjszaka alatt érezni fogod a pozitív hatását, kiegyensúlyozottabbak lesznek az éjszakáid, és sokkal energikusabbak, eredményesebbek, és boldogabbak a napjaid.

Magas légáteresztő képesség
A pehely természetes voltából fakadóan hibátlanul lélegzik, ezáltal a nedvességet kontroll alatt tartja, egyedi módon kezeli az izzadtságot, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. 

Maximális komfortélményt biztosít minden évszakban.

PEHELYPAPLAN - 100% LUXUS KÍVÜL, BELÜL

Az első tapintásra érzed, hogy ez a paplan, valami teljesen más. A HungaroPaplan PEHELYPAPLAN, maga a csoda!

A borító anyaga csúcsminőségű selyemangin, amelyet igényes paszpól szegő díszít.
Kézzel válogatott libapehely töltet, amely grammra pontosan a paplan minden régiójában ugyanannyi, csak így érhető el a kiegyensúlyozott, exkluzív alvási élmény. 

Olyan, mint egy intelligens termosztát a szobában. Amikor fázol, pillanatok alatt meleget ad, de ha ezt a pontot elérted, mintha kikapcsolna, és tartja az ideális hőmérsékletet.
 

PEHELYPAPLAN - 100% LUXUS KÍVÜL, BELÜL
KÖSZÖNJÜK A VISSZAJELZÉSEDET

KÖSZÖNJÜK A VISSZAJELZÉSEDET

A HungaroPaplan csapata szívesen veszi, és várja a felhasználói visszajelzéseket. 
Ezekből tanulunk, az esetleges hibáinkat így tudjuk korrigálni, hogy minél magasabb szintű kiszolgálásban legyen részed.
Köszönjük, ha szánsz rá időt, és megírod nekünk az észrevételeidet.
Megköszönjük, ha írásban is értékeled a munkánkat a google, és a facebook felületeken!

Ha kérdésed van, hívd az infovonalat: +36 20 924 2222  vagy hello@hungaropaplan.hu

VÁSÁROLJ KOCKÁZATMENTESEN!

A vásárlástól való elállás a kézhezvételtől számított 14 napon belül gyakorolható.

A termék 14 napon belül visszaküldhető használatra utaló jelek nélkül, eredeti csomagolásában, dobozában, amely után a vásárlás teljes vételára visszafizetésre kerül a webáruház által.

VÁSÁROLJ KOCKÁZATMENTESEN!
Szín

Zöld

Méret

140x200

Fedőanyag

selyemangin

Töltet

100% libapehely

Töltősúly

1000g

Moshatóság

Szakember általi tisztítás ajánlott!

Csomagolás

táska vagy doboz

Csomag súly

2000g