Antiallergén paplanok - Silicon Plus

Napjainkban a paplanok „piaca” egyre szélesebb, ami nem minden esetben jelent előnyt, mivel így nagyon sok külföldről behozott, silány minőségű termék kerül az emberek hálószobájába. Az alvás minőségét viszont nemcsak az ágy, hanem a paplan is jelentős mértékben meghatározza.

Termékeink között népszerű helyett foglaló Silicon Plus paplanok úgy lettek megalkotva, hogy befolyásolják a nyugodt pihenést, és az egészséges alvást.

Nálunk természetes és mesterséges anyagú paplanokat egyaránt megtalálsz. Nem kizárólag ízlés és pénz kérdése, hogy ki melyiket választja, hanem az egyéni komfort érzet is meghatározza, természetesen, ha figyelsz arra, hogy szervezetednek és testednek mire van szüksége.

FONTOS, hogy a töltet anyaga, valamint a fedőanyag erősítse egymás tulajdonságait, és tökéletes végeredményt eredményezzen. A Silicon Plus paplanok ezt az érzést erősítik szilikon töltettel és microfiber fedőréteggel.

 

Hogyan válaszd ki a megfelelő paplant?

Amikor új paplan vásárlásra kerül a sor, gyakran megesik, hogy nem tudunk dönteni, és nem szeretnénk fölöslegesen kiadni egy csomó pénzt valamire, amit lehet pár hónap múlva kidobunk.

 

Először is ülj le, és gondold végig:

  • Mi az átlaghőmérséklet a hálószobában, a különböző évszakokban?
  • Vékony vagy vastag paplant szeretnél?
  • Fontos, hogy antiallergén legyen?
  • Taszítsa vagy kontrollálja a nedvességet?
  • Pihe-puha a paplan, méretben is pont megfelel?

 

A tökéletes Silicon Plus paplanok alkalmazkodnak a hőmérséklethez!

  • Hideg évszakok

A késő őszi és téli időszakra mi sem természetesebb, mint olyan paplant választani, amely megtartja a meleget. Az az általános szabály, hogy minél vastagabb egy paplan, annál melegebb, régi, elavult álláspont. Elég csak őseink paplanjaira gondolni, amelynek súlya óriási volt, mégis anyagát tekintve megizzadt alatta az ember, és „fogvacogva” ébredt.

A Silicon Plus paplanok egyszerre könnyűek, szellősek és kellemes tapintásúak.

 

  • Meleg évszakok

A nyári kánikulában természetes, hogy egy könnyed töltetű paplan az, amely elviselhető az éjszaka folyamán. Itt még inkább érvényes az a „szabály”, hogy könnyűnek és jól szellőzőnek kell lenni. A Silicon Plus paplanok nyári verzióban kifejezetten a plusz fokok elviselésére lett megalkotva, azok számára, akik gyakran kimelegednek alvás közben.

 

  • Átmenteti évszakok

A tavasz és az ősz olyan paplanokat igényelnek, amelyek szintén jól szellőznek, és megfelelően reagálnak a test hőmérsékletére. Persze használhatod a minden évszakban kiváló Silicon Plus paplanokat, amelyek jólesően melegítenek a mínusz fokokban, de „lélegeznek”, és nem engedik, hogy a kedvezőbb napokon túlmelegedj és izzadtan ébredj.

 

Aludj jól, ébred fesztelen, és legyen a napod is annyira harmonikus, mint az éjszakai alvásod, amihez a Silicon Plus paplanok vezetnek el. Ismerd meg termékportfóliónkat és vásárolj Magyarországon készült minőségi termékeket, gyártói áron!