Szállítás, Reklamáció, Visszaküldés

Vásárolj kockázatmentesen!

A vásárlástól való elállás a kézhezvételtől számított 14 napon belül gyakorolható. A termék 14 napon belül visszaküldhető használatra utaló jelek nélkül, eredeti csomagolásában, dobozában, amely után a vásárlás teljes vételára visszafizetésre kerül a webáruház által.

 

Házhozszállítás, utánvét árak

A megrendelt termékeket a megrendelést követő 3-5 munkanapon belül 8 és 17 óra között a Webáruházunk a megrendelésben meghatározott címre szállítja le saját szállító eszközzel vagy futárszolgálat igénybevételével.

Ettől eltérő esetben a szállítás pontos idejét, és körülményeit Ügyfélszolgálatunkon keresztül egyeztetjük Veled.

A hétvégén vagy ünnepnapokon megrendelt termékeidet a munkaszüneti napot követő első munkanapon dolgozzuk fel.

A webáruházban rendelhető termékek közül nem minden árut tartunk raktáron, ezért ezen áruk esetében a megrendelés aktiválása után minden esetben telefonon vagy e-mailben visszaigazoljuk a szállítás várható időpontját.

 

MPL Házhozszállítás:

A HungaroPaplan webáruház nem szerződéses partnere az MPL szolgáltató. A törvényi szabályozásnak megfelelve a hatálybalépés napjával webáruházunk lehetővé tette vásárlói számára, hogy az MPL szolgáltatásait is igénybe vehessék. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy nincs kapacitásunk a postahivatalba való csomagfeladásra, így erre a szolgáltatásra 20 munkanapos határidőt vállal a HungaroPaplan. Megértésüket köszönjük!

 

A Hungaropaplan webáruházban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal, a partnerünk aktuális díjszabása alapján szállítjuk házhoz!

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK BELFÖLDRE - GLS – Házhozszállítás

 

Csomagsúly                              Fuvardíj / csomag ( Ft) 
0,1 - 5 kg                                           2 190 Ft
5,1 - 10 kg                                         2 890 Ft
10,1 - 15kg                                        2 990 Ft
15,1 - 20 kg                                       3 490 Ft
20,1 - 25 kg                                       3 990 Ft
25,1 - 30 kg                                       6 150 Ft
30,1 - 40 kg                                       9 590 Ft
40,1 - 60 kg                                       13 190 Ft

 

A csomagok várható kiszállítási ideje 3 - 5 munkanap.

A házhozszállítás 30 000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

 

A kiszállítási díja (súly és összérték alapján kalkulálva) bruttó xxx Ft.

Ezen szállítások esetén a webáruház ügyfélszolgálati munkatársai a megrendelést követően egyeztetik a szállítási feltételeket a Vásárlóval. A szállítási díjak változásának jogát a Szolgáltató fenntartja, de köteles ezen díjváltozásokról a weboldalán tájékoztatást adni a Vásárló számára.

 
 
 
GLS DÍJAK UTÁNVÉTES VÁSÁRLÁS ESETÉN
 

Utánvét összege          Díja
20 000 Ft-ig                                 +500 Ft
50 000 Ft-ig                                 +700 Ft
100 000 Ft-ig                               +900 Ft
150 000 Ft-ig                               +1000 Ft
499 999 Ft-ig                 A megrendelés értékének 2%-a

 

A csomagok várható kiszállítási ideje a feladástól számított 1 – 3 munkanap.

Az esetleges szállítási késedelemből, vagy a megrendelés meghiúsulásából eredő károkért a HungaroPaplan webáruház felelősséget nem vállal.

Címzettek részére fenntartott GLS Ügyfélszolgálati telefonszáma: 06 29 88 67 00

 

 

REKLAMÁCIÓ, CSOMAGOK VISSZAKÜLDÉSE

Tudjuk, hogy minden vásárlás mögött egyedi igények és elvárások állnak. Ezért ha valamiért mégsem lennél teljesen elégedett a választott termékkel, vagy időközben meggondoltad magad, szeretnénk megkönnyíteni a visszaküldési folyamatot.


Megrendelés visszamondása
Ha meggondoltad magad és szeretnéd lemondani a megrendelést, ezt telefonon (06209242222) vagy a hello [kukac] hungaropaplan [pont] hu címre írt email útján megteheted a megrendelést követő munkanap 11 óráig. 

 


Reklamáció
Amennyiben a küldemény kézbesítésekor a csomagoláson sérülést észlelsz, az átvételt jegyzőkönyv felvétele mellett megtagadhatod, és a partner Futárszolgálati cég visszaszállítja azt.
Ha az átvételt követően derül ki, hogy nem azt a terméket kaptad vagy nem annyit, amennyit rendeltél, illetve ha az átvett árucikk bizonyíthatóan gyártási hibás, kérjük egy levélben megírt indoklás kíséretében, a rendelési azonosító feltüntetésével küldd vissza a nem megfelelő terméket, és azt természetesen díjmentesen kicseréljük. 
Amennyiben a cserére valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat fizetjük vissza.
Ha bármiféle kérdésed, kérésed, észrevételed vagy problémád lenne cégünk működésével, a forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük, írj nekünk a hello [kukac] hungaropaplan [pont] hu címre és oszd meg velünk.

 


Vásárlástól való elállás
Tudnod kell, hogy jogszabály szabályozza az online kereskedelmi folyamatokat: online vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nélkül jogod van elállni a vásárlástól. 
Ez azt jelenti, hogy a vásárlástól számított 14 napon belül bármikor visszaküldheted a terméket, és mi "kártalanítunk", azaz visszatérítjük az árát.


Na használd, ha vissza szeretnéd küldeni
Fontos azonban megemlíteni, hogy ágyneműink és egyéb termékeink higiéniai okokból különleges kezelést igényelnek. Próbáld ki őket, de kérünk, hogy használatba ne vedd! A termékek visszavétele csak eredeti állapotban, sérülés és használat jeleinek hiányában lehetséges. Gondoskodj róla, hogy a termék eredeti csomagolásban, sértetlen cimkével kerüljön vissza hozzánk.

A visszaküldés elindításához készíts egy írásbeli elállási nyilatkozatot, és ezt küldd el részünkre a hello@hungaropaplan.hu címre. 
Ezzel hivatalossá válik szándékod, és mi minden további teendőt elvégezünk helyetted.

A visszaérkező terméket kollégáink alaposan ellenőrzik. Miután minden rendben van, elkészítjük a stornószámlát, és a megadott bankszámlaszámra visszautaljuk a vételárat. 
Együttműködésedet és megértésedet köszönjük!

Tudjuk, hogy vásárlóink elégedettsége a legfontosabb. Bízunk benne, hogy ez a folyamat zökkenőmentes lesz számodra, és a jövőben is bennünket választasz. Kérdés esetén bátran fordulj hozzánk bizalommal!

 

Köszönjük, hogy itt vagy, reméljük hogy elégedett leszel a termékeinkkel,
a HungaroPaplan csapata