Szerzői jogaink

A HungaroPaplan webhely elemeit a szerzői jogi és más törvények külön védik, amelyeknek értelmében a webhely elemei sem egészükben, sem részben nem másolhatók. A HungaroPaplan webhely egyetlen logója, grafikája, hangja vagy képe nem másolható, és nem továbbítható a jogtulajdonos hivatalos előzetes írásbeli engedélye nélkül. A HungaroPaplan szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a HungaroPaplan előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) szerzői jogvédelem alá esik, csak előzetes, írásbeli engedéllyel használható fel.

Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.

A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni, és kereskedelmi célra felhasználni.

A HungaroPaplan weboldalon lévő tartalmaink engedély nélküli felhasználás esetén szerzői jogdíjra tartunk igényt, melynek árszabása tartalmanként 1000Ft+Áfa/nap. (a tartalmanként fogalom minden grafikára, fotóra, cikkből, termékleírásból származó szövegre, blogban megjelent írásainkra, tehát minden tartalomra külön, egyenként értendő). Ezekről a cselekményekről, a fizetendő szerzői jogdíjjal kapcsolatban minden esetben a bizonyíthatóan megjelent másolt tartalom oldal üzemeltetője köteles elszámolni. Nem mentesül a szerzői jogdíj megfizetése alól akkor sem a jogtalan felhasználó, ha a felszólításunk után törli a tartalmat az oldaláról.

A HungaroPaplan írásos engedélye nélkül tilos jelen webhely tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni, továbbá a tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A HungaroPaplan írásbeli engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A HungaroPaplan jogtulajdonos fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. A HungaroPaplan nem garantálja a weboldalához való hozzáférés folyamatosságát, illetve hibamentességét. A HungaroPaplan kizárja felelősségét a honlapon esetlegesen található linkkel kapcsolt honlapok, hivatkozások tartalmáért, illetve megbízhatóságáért. A HungaroPaplan nem vállal semmilyen felelősséget az ezen a kiszolgálón megjelentetett oldalakon található információk, grafikák, ábrák, képek, illetve szoftver bármilyen célra való alkalmasságát illetően. Minden dokumentumot, grafikát, ábrát, képet a "jelen állapotában", minden szavatosság nélkül helyezünk el, és azok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

 

A WEBOLDALUNK TARTALMAINAK JOGTALAN FELHASZNÁLÁSA

A HungaroPaplan hivatalos weboldalán megjelent tartalmak saját szellemi termékeink. Azért készítettük, hogy a webáruházunk egyedi legyen, elsődleges célunk a termékeink eladása, és nem a weboldalunk tartalmának értékesítése. Megköszönjük, ha ezt tiszteletben tartod, és sem részben, sem egészben, semmilyen módon nem másolod az oldalunk tartalmát. 

Van lehetőség a HungaroPaplan weboldalunkon elhelyezett tartalmak idézésére, amennyiben maradéktalanul betartod a "Szerzői Jogaink Védelme" leírásunkban megjelölt követelményeket.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a tartalmaink jogtalan másolása esetén, a felhasználó weboldal üzemeltetője köteles szerzői jogdíjat fizetni, ami alól akkor sem mentesül, ha törli a jogtalanul másolt tartalmat, és így megszünteti a szabálytalan magatartást.

Köszönjük ha megtisztelsz minket azzal, hogy ne kelljen megvédenünk saját szellemi termékeinket!