Félpárnák – a legszebb álmokért, oldalfekvőknek

 

Az emberek 34%-a oldalfekvésben pihen. Számukra a kispárna túl alacsony, a nagypárna pedig túl vastag. Ez a probléma hívta életre a vásárlók által a Félpárnát.

Különleges kialakításuk révén azok számára ideálisak, akik horkolás vagy refluxos tünetek miatt szenvednek az alvás során. Ezek a félpárnák nem csak megkönnyítik a nyugodt alvást, de a reggeli ébredés is kipihentebb lesz általuk.

 

A Hungaropaplan félpárnái négyféle töltettel kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást:

  • Antiallergén Félpárna: allergiások számára az Antiallergén kivitelű, Silicon Plus töltettel rendelkező félpárnák kínálnak megnyugvást

 

  • Gyapjú Félpárna: a természetesség kedvelőinek a Gyapjú félpárna, kevert gyapjú töltettel hozza el a természetes kényelmet

 

  • Klasszikus Toll Félpárna: a hagyományok hívei a Klasszikus Toll töltettel ellátott félpárnákban találhatják meg az alvás minőségének zálogát

 

  • Prémium Pehely Félpárna: a legmagasabb minőséget keresők számára pedig a Prémium Pehely félpárnák kínálják a páratlan puhaságot és luxust

 

Fontos tudnod, hogy a félpárnák egyedi mérete miatt a szabványos ágyneműhuzat-garnitúrák nem illenek rájuk; egyedi huzat varratása szükséges. Ez az apró extra lépés azonban megéri az egyedi komfort és támogatás érdekében, amit ezek a párnák nyújtanak.

 

A Hungaropaplan mindig is arra törekedett, hogy kínálatában mindenki megtalálja a tökéletes alvási megoldást, legyen szó bármilyen igényről vagy egészségügyi problémáról.

Ha igényes félpárnát keresel, nálunk biztosan találsz megoldást, ami nem csak az alvásodat teszi kényelmesebbé, de az ébredéseidet is szebbé varázsolja.

 

Válaszd a Hungaropaplan félpárnáit, és engedd, hogy minden éjszaka a nyugalom és a pihenés időszakává váljon számodra. Mert a minőségi alvásért megéri az extra mérföldet is megtenni.