• SILICON PLUS 4 ÉVSZAKOS PAPLAN - 11.490Ft-ért - Pihe-puha, és nagyon kényelmes
  • GYAPJÚ 4 ÉVSZAKOS PAPLAN - 17.990Ft-ért - 100% pamut borítóanyag KÉNYELMES! Strapabíró takaró

Gyerek paplanok és párnák

Gyerek paplan kicsiktől az egészen nagyokig!

Minden szülő tudja, hogy a gyerekek bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőttek, ezért ügyelni kell, hogy kizárólag speciális gyerek paplan kerüljön be a gyerekszobába. További fontos szempont, hogy antibakteriális, antimikrobiális és antiallergén anyagokból készüljön a gyerek paplan. Csak így garantált az édes álom!

Az általunk kínált gyerek paplan kínálat megfelel minden követelménynek, ezért most szülőként bátran megajándékozhatod csemetédet egy magas minőségű paplannal. A pozitív hatás nem fog elmaradni!

 

A gyerek paplan hő-komfortjának fontossága

A felnőtt paplanokhoz hasonlóan a gyermekpaplanok is különböző hő-komfortot kínálnak több tényezőtől függően. A gyermekek számára nyújtott paplan hő-komfortját befolyásoló legfontosabb tényezők a töltet, és ezáltal a paplan vastagsága.

Egy tudatos szülő tisztában van vele, hogy mennyire fontos, hogy gyerekét a megfelelő paplannal takarja be, ezáltal a külső környezettől (szoba melege, évszak stb.) függően biztosítsa a számára szükséges meleget.

 

Nyári paplan, téli paplan vagy 4 évszakos paplan? Mind IGEN!

Ha nem tudod, hogy az évszaktól függően melyik paplant válaszd a gyerekednek, elárulunk néhány szempontot:

  • A gyerekeknek szánt nyári paplan vékonyabb, kisebb a töltet sűrűsége, ezért alacsony a hő-indexe
  • A nyári paplantól eltérően a gyerekeknek szánt téli paplanokban sokkal nagyobb a töltet sűrűsége, vastagabb és nehezebb, és magas hő-indexet kínál
  • Ha azonban biztosra akarsz menni, hogy a gyermek paplan télen és nyáron is tudjátok majd használni, akkor javasoljuk, hogy vásároljon egy 4 évszakos gyerek paplant.

 

A gyermeke számára legmegfelelőbb gyerek paplan kiválasztása olyan feladat, amit nem szabad elhanyagolni. Ismerd meg a Silicon Plus és a gyapjú előnyeit, függetlenül attól, hogy kicsi gyereked vagy már tinédzsered van.

Soha nem késő elkezdeni!