Ahhoz, hogy egy fürdőszoba a pihenés oázisává váljon egy fárasztó munkanap után, bizonyos termékekre van szükséged, amelyek biztosítják a kényelmedet és jó közérzetedet. Az egyik módja annak, hogy elérd a vágyott ellazulást, egyszerűbb, mint hinnéd: csak egy minőségi törölközőre és kádkilépőre van szükséged hozzá.

 

De akár a fürdőszobáról, akár a strandolásról beszélünk, mindenképpen jó minőségű törölközőt érdemes beszerezni. Mivel a bőröd vagy éppen a gyermeked bőre az, amely közvetlenül érintkezik a textíliákkal, fontos, hogy olyan anyagot válassz, amelyek nem okoznak irritációt.

Válasz egy extra puha törölközőt, egy ugyanolyan pihe-puha kádkilépővel, fürdőszobaszőnyeggel, hogy fürdés után is garantált legyen a komfortos érzet!

 

Tedd komfortossá otthoni fürdőszobádat!

A törölközők kiválasztása könnyűnek tűnik, de vásárlása sokkal több annál, mint hogy végighúzod a kezed az anyagon és eldöntöd, hogy ez jó lesz. Annak érdekében, hogy biztosan a legjobb, kiváló minőségű és jól elkészített törölközőket válaszd, vegyél figyelembe néhány szempontot.

 

Milyen anyagból legyen?

Az olyan részletek, mint például az anyag, amelyből a törölköző készül, és a szövés módja, hatással lehetnek a végeredményre.

A pamut itt is az élen jár, ezért csakis prémium minőségű pamut törölközőket ajánlunk, puhasággal karöltve!

A pamut természetes textilszál, amelyet rostjainak hossza különböztet meg. Minél finomabb és hosszabb a szál, annál jobb a pamut minősége. Viszont számos pamuttípus lehet:

1. Az egyiptomi pamut fényűző tapintású, amely kevésbé terheli a növényi rostokat, így finom vagy extra finom pamutot eredményez, ami ultra puha és nedvszívó törülközőt eredményez.

2. A török pamut törölközők tartósak, de vékonyak, nagyon finom, lapos szövésű szálakkal rendelkeznek, így könnyű felületet eredményeznek, amely gyorsan szárad.

3. A prima pamut az egyiptomi pamuthoz hasonló, nagyon hosszú és finom szálakból készül, amelyek nedvszívó és puha törülközőt képeznek.

Ez csak néhány érdekesség, viszont mint említettük nálunk kizárólag prémium minőségű 100%-ban pamut törölközők vannak, amelyek puhák, hipoallergének és tökéletes vízszívó képességgel rendelkeznek, bármilyen bőrtípushoz ajánlottak.

 

Néhány szempont, amit vegyél figyelembe a törölköző vásárlása során:

Megfelelő méretek a törölköző kiválasztásához

Attól függően, hogy milyen célra használod, a törölközők méretét is kiválaszthatod. A kéz- és arctörlő a legkisebb, általában 30 és 50cm közötti. A lábtörlő 50 és 70cm közötti, a hajtörölközők szabványosnak számítanak, és 70 és 90cm közöttiek, a testtörölközők pedig átlagosan 140 körüliek. A könnyebb döntés érdekében szettben egy 50×100cm-es, illetve egy 70×140cm-es szettet kínálunk, amely tökéletes kiegészítője lehet a fürdőszobai rutinodnak.

 

A törölköző súlya is számít!

Az üzletben észlelheted már, hogy a különböző törölközőkészletek eltérő súlyúak lehetnek, még akkor is, ha ugyanabból az anyagból készülnek. Gondolj a hurkok sűrűségére és a szálak vastagságára, amelyek meghatározzák az összsúlyát. Minél nehezebbek a szálak és minél közelebb vannak a hurkok, annál nehezebb a törölköző. A nálunk kapható törölközők 450g/m² fedőanyaggal rendelkeznek.

 

A törölközők vastagsága és nedvszívó képessége!

Nem mindig van közvetlen összefüggés a törölköző vastagsága és a víz felszívódása között. Valójában a szövet határozza meg, hogy milyen gyorsan tud dolgozni, milyen érzés a használat során és után, és mennyi ideig tart a száradás.

Tehát, ha egy minőségi és puha törölközőt szeretnél egy minőségi kádkilépővel saját fürdőszobádban, mint ahogyan azt a luxusszállodákban is tapasztaltad, akkor ezt nagyon egyszerűen kiválaszthatod a HungaroPaplan kínálatából!

 

Hasznos ajándék, nemtől és kortól függetlenül!

Legyen nő vagy férfi, idős vagy fiatal a törölköző egy olyan hasznos háztartási kiegészítő, amelyet kivétel nélkül mindenki használ napi szinten. Ha te is keresed a világ „legpraktikusabb” ajándékát akkor egy törölköző szettel, illetve egy fürdőszobaszőnyeg és kádkilépővel biztosan sikert érhetsz el! Ráadásul egyszerű, könnyed színekben kínáljuk, hogy bárki ízlését elnyerhesd vele, legyen az szürke, barack, zöld vagy esetleg kávészínű.