A titok, amit csak kevesen ismernek – így készülnek a HungaroPaplan ágyneműi, paplanjai

A titok, amit csak kevesen ismernek – így készülnek a HungaroPaplan ágyneműi, paplanjai

 

Te tudod, hogy készül a paplanod, ágyneműd amelyben alszol? Tudod, mi van a paplanhuzat alatt, és miért fontos a megfelelő ágynemű? Gyere, megmutatjuk!

 

Bevezetünk a kulisszák mögé és kicsit mesélünk arról, milyen úton-módon töltjük meg a paplanokat, amelyek tulajdonképpen vásárlóink legintimebb szobáiban kapnak helyet. Gondolkodtál már azon, hogy mégis mi az, ami alá bekucorodsz egy nehéz nap után?

 

Az vagy, amiben alszol?

Egy vásárlói élményt mesélek most el. Egy édesanya ajándékot keresett a férjének, és mivel hallott a HungaroPaplanról, a weboldalunkon kezdett el nézelődni. A kislánya megkérdezte, miért nem veszik meg apának a párnát a közeli multiban - nevet nyilván nem írhatunk ki, hiszen a történet szempontjából nem is lényeges.

Az édesanya elmesélte a gyermekének, hogy milyen fontos az ágynemű minősége, az, milyen anyagból készül, mennyire tartós, és mivel a HungaroPaplan ráadásul magyar vállalkozás, így szívesebben teszi le a voksát mellettünk. 

 

Bevallom, szívmelengető volt ezt hallani, hiszen a mi küldetésünk nem az, hogy minél több eladott darab szerepeljen a havi kimutatásokban, hanem az, hogy minél többen tapasztalják meg a megfelelő ágyneműben alvás élményét. Hiszen bizonyítottan összefüggés van a jó alvás és ágynemű minősége között, márpedig a jó alvás az egészség (és a szeretet megélésének) egyik alappillére. 

 

Ehhez az anatómiánkhoz és szokásainkhoz illeszkedő darabok kiválasztása elengedhetetlen, ráadásul érdemes odafigyelni arra is, mennyire vagyunk izzadékonyak, fázósak, mocorgósak. 

 

Ha azt gondolnád, képtelenség ezek alapján kiválasztani a megfelelő párnát vagy paplant, akkor ezt a cikket ki ne hagyd.

 

Most pedig kukkantsunk be a HungaroPaplan kulisszái mögé.

Műanyag, műszál vagy szilikon? Nem mindegy

Először is, szögezzük le, hogy a szilikon nem műanyag és nem régi, ősi műszál. Ha az ágyneműd túl sok régi műszálat tartalmaz, akkor beleizzadsz, így a pihentető éjszakát hírből sem fogod ismerni. Ha túl magas a pamuttartalma, akkor pedig olyan gyűrődővé válik, hogy rémálom a megfelelő kezelése.

Egészséges anyagegyensúlyra van szükség az ágyneműhuzat esetében, hiszen az óvja meg a paplanodat és párnádat az elhasználódástól, és ez az, ami közvetlelül érintkezik a bőröddel. Bizony, akkor is, ha pizsiben vagy. 

A paplanok töltete pedig szilikongolyókból készül. A szilikongolyók már önmagukban is terméknek számítanak, de abban a formában, ahogyan eredetileg hozzánk érkeznek, még nem jelentenek jó töltetet. Ahhoz, hogy elérjék végső formájukat, szükség van a feldolgozásukra, finomításukra.

 

Így válik tökéletessé a paplanod

Mi, a HungaroPaplannál gépgyártósorokkal dolgozunk. Kollégáink segítségével egy hatalmas gépekbe kerülnek a szilikongolyók, amelyeket hengerek sora elemi szálaira bontják. Úgy képzeld el, hogy gépenként nagyjából 6 méteren keresztül dolgoznak ezek a hengerek a szilikongolyókon. 

 

Ez, a folyamat végére fátyolszerűvé áll össze, s egymásra illesztésükkel alakul ki maga a töltet, amely a paplanokba kerül. Sőt! A paplanok vastagságát is ezekkel a fátyolokkal szabályozzuk.

A paplanod így válik jól szellőzővé és antiallergénné, ezért attól sem kell félned, hogy tüsszögni és prüszkölni fogsz. A poratkák pedig távolról elkerülik az ágyneműdet, ami valljuk be, dicséretes dolog. Ki osztaná meg szívesen az ágyát ilyen sunyi kis betolakodókkal?

 

A minőség a védjegyünk

30 év tapasztalatával és folyamatos kutatásokkal, fejlesztésekkel dolgozunk azért, hogy olyan minőségű ágyneműket készítsünk, amelyek kiemelkedőek színvonalban és esztétikában is. Minden egyes paplan, párna, huzat olyan különleges odafigyeléssel és gondoskodással készül, amely az egész működésünkre jellemző.

 

Szerintünk az ágynemű több annál, mint egy kötelező textil a hálószobába. A HungaroPaplan ágyneműi a vásárlóink kényelméért, egészségéért készülnek, minőségi alapanyagokból, és hiszitek vagy sem, a magyar emberek szeretete is átsző minden elkészült darabot.

 

Magyar termék a magyar családok számára, a HungaroPaplantól.