Így válaszd ki a számodra tökéletes párnát

Így válaszd ki a számodra tökéletes párnát

 

Párnacsere előtt állsz? Akkor tarts velünk: megmutatjuk, hogyan választhatod ki a számodra ideális darabot, hogy gondoskodj az egészséges pihenésedről.

 

Te milyen gyakran cseréled a párnádat? Egyes vélemények szerint egy átlagos párna élettartama mindössze 18 hónap. Szinte hallom a gondolataid, “Te jó ég, ez biztos nem igaz!”. Megnyugtatunk, hogy a párna minősége nagy szerepet játszik abban, mikor érdemes megválni tőle.

 

Párnaminőség teszt

Ha te mégsem vagy biztos abban, hogy párnád megérett-e a cserére, egy nagyon egyszerű trükkel a végére járhatsz. Ha külsőleg nem is látszik megviseltnek, próbáld ki, hogy ketté hajtod. Amennyiben úgy marad és szomorú deréktöröttként hever az ágyadon, az a jó hírünk, hogy eggyel több okod van arra, hogy felcsapd a webshopunkat és beleásd magad a párnakínálatunkba.

 

Idegenvezetés a párnakánaánban

Őszinték leszünk veled: nem könnyű az igazán jó párnát kiválasztani. Mivel nálunk a minőség elég sarkalatos pont, valószínűleg mindegyik HungaroPaplan párnában találnál valamit, ami miatt ideálisnak tűnik. És az is - csak nem biztos, hogy neked.

 

Éppen ezért, mi most abban fogunk útmutatást nyújtani, hogyan tudod kiválasztani a számodra tökéletes, pihentető alvásod támogatását szolgáló “fejalávalót”.

 

Családbarát megoldásoktól a luxustermékekig

Négyféle párnatípust találsz nálunk, ezek mindegyikét kiváló minőségben, azonban ezek más-más típusú emberek számára készültek. Családbarát Silicon Plus párnákat, prémium gyapjú töltetű párnákat, exkluzív toll és pehely töltetű párnákat és gondosan tervezett terápiás párnákat kínálunk többféle méretben és vastagságban.

 

Nézzük, hogyan válassz párnatípust

Érdekes adat, hogy átlagosan 4,5 kg a fejünk, tehát nagyjából ekkora súlyt kell megtartania a párnának. Nem jó, ha túl puha vagy túl kemény, így arra törekedj, hogy egyvonalban tartsa a kobakod a gerinceddel és hátaddal. Azt már a múltkor megbeszéltük, hogy nem az ébresztőóra, hanem a rossz alváspóz felel a fájdalmas ébredésért, és most is óva intünk a rendszeres hason alvástól.

 

Izzadsz éjjel, por- vagy egyéb allergiád van?

A gyapjú töltetű párnatípus segít a hőszabályozásban és meggátolja azt, hogy izzadságban úszó ágyneműben ébredj. Hipoallergén tulajdonságának köszönhetően taszítja a poratkákat és gombaspórákat, ezért nem fordulhat elő, hogy tüsszögve, köhögve ébredsz.

 

Maximálisan támogatja nyugodt éjszakai pihenésed, így a napod pozitív indításában is biztos lehetsz. Nem akarunk lebeszélni a kávéról, de minőségi ágyneműben kipihentebben ébredsz, tuti, hogy nem félálomban fogod meginni az első adag feketédet.

 

Rendszeresen ébredsz fájó háttal, sajgó derékkal?

Ezt bizony simán írhatod a rossz párnád számlájára. A Silicon Plus párnák egyvonalban tartják a fejed a gerinceddel, ráadásul szuper jól tartanak. Ha te az oldaladon alszol, akkor biztos lehetsz abban, hogy ez a párna neked való.

 

Formatartó - nála soha nincs bikiniszezon-dilemma -, antiallergén, megfelelő támasztást nyújt a nyakadnak és rendkívül könnyen kezelhető.

Ugye, milyen triviális, amikor egyetlen párna miatt dől dugába az egész napod? Nos, a Silicon Plussal ez nem fog előfordulni.

 

Télen puha és meleg, nyáron kellemesen hűvös érzetet biztosít

Ez nem egy rossz találóskérdés bevezetése, hanem a gyapjú- és pehely töltetű párnatípus ígérete. A pehely természetes hőszigetelő, így nyáron nem engedi át a hőt, télen pedig tartja a meleget. Prémium, kézzel válogatott libatoll a tölteléke, amely nem csomósodik össze az éjszaka során.

 

Szintén véd a poratkáktól, s a hidelmekkel ellentétben kímélő mosással könnyen tisztítható, a szárításra azonban érdemes több figyelmet fordítani, hogy tényleg ne 18 hónap után kelljen lecserélned.

 

Terápiás párnatípusok a problémák orvoslására

Speciális problémákra a terápiás párnák között érdemes nézelődnöd, ahol a nyakpárna és felnőttek számára készült párnák mellett a legkisebbekre is gondoltunk.

 

A kategóriában kisbabád, gyermeked számára is kínálunk speciális termékeket, hiszen a család a legfontosabb, és az éjszakai pihentető alvás a babák, gyermekek nappalait is meghatározza. Nincs mese - a gyerekeknek, és meseimádó felnőtteknek van -, a nyugodt alvásra a család minden tagjának szüksége van.

 

Válaszd ki a hozzád leginkább passzoló párnát a HungaroPaplannál, és engedd át magad a zavartalan éjszakáknak, háborítatlan alvásnak. Segítünk, hogy elfelejtsd a rendszeres hát- és derékfájással ébredést, éjszakai izzadást, forgolódást, mikroébredéseket.