A tökéletes karácsonyi ajándék nagyszülőknek

A tökéletes karácsonyi ajándék nagyszülőknek

 

Egész évben ők voltak a mentsváraid, és szeretnéd meghálálni a gondoskodást. De fogalmad sincs, mivel lephetnéd meg a nagyszülőket karácsonykor. Olvass tovább az időtálló tippekért!

Közelednek az ünnepek, s már szinte az ízlelőbimbóidon érzed anyukád illatos bejglijének édes tésztáját, puha diótöltelékét. Már előre gyakorlod a “köszönöm, tele vagyok” és a “na jó, de csak egy falatot” mondatokat, hiszen a nagyszülők szerint soha nem eszünk eleget, és mindig dugig pakolt ételesdobozokkal tudunk csak távozni az otthonukból.

Jól is van ez így. A csontig hatoló szeretetüket azonban rendkívül nehéz meghálálni, mert amikor arra kerül sor, hogy mi kedveskedjünk nekik, szívesen hárítanak, hogy gyermekeik és unokáik mosolyánál nagyobb ajándék számukra nem létezik.

Tudjuk, hogy te is a legjobbat szeretnéd a nagyszülőknek, ezért kitaláltuk, milyen szívmelengető ajándékkal kedveskedhetsz nekik, ami biztosan nem végzi porfogóként a polcon.

 

Szuper karácsonyi ajándékok nagyszülőknek

 

 

Frissítsd fel az ágyát, hogy jobban bírja szuflával az unokázást!

Bármennyire is szeretjük a nagyszülőket, tudjuk, hogy a legtöbbjük szereti őrizgetni a régi tárgyakat. Sajnos az ez az ágyneműkre is igaz (tegye fel a kezét, akinél még a tükrös paplan is ott kuksol valamelyik ágyneműtartóban a mamánál!).

Ez viszont nem tesz jót az egészségnek. A paplanokat és párnákat is időről-időre cserélni kell, és persze rendszeresen tisztítani, ha biztosítani akarod a szeretteid pihenését.

Nem lőhetsz mellé tehát egy négyévszakos paplannal, hiszen 100%-ig bőrbarát, így a legérzékenyebb bőrhöz is kíméletes és maximális komfortérzetet nyújt. Könnyed, mégis puhán ölelő, közepesen meleg takaró.

Arra figyelj, hogy az eddig korán kelő nagymama nem biztos, hogy szívesen ugrik ki hajnalban ebből az ágyneműből, így késhet az unokák reggeli kakaója.

 

 

Meleg takaróval instant rezsicsökkentés

2 féle nagyszülő létezik: amelyik ritkán gyújt be, hogy spóroljon, és amelyik szaunát csinál a nappaliból, mert mindig fázik, és fél, hogy az unokái is így éreznek.

Mindkettejüknek kiváló ajándék lehet a Silicon Plus téli paplan és kispárna szett. Antiallergén, extra meleg, és mosógépben mosható, így tisztítása egyszerűbb mint a szilvalekvár eltevése.

Ha a nagymama, nagypapa jelenlegi ágyneműje megérett a cserére, akkor ez egyszerre lesz praktikus és gondoskodó ajándék. És még a bolygót is véded vele.

 

 

Egy kis luxus, ami a régi időket is felidézi

Prémium pehely paplan és kispárna szettünket bátran nevezhetjük luxusterméknek is. Minden pehelypaplanba kézzel válogatott libapehely töltet kerül, kívül pedig a selyemangin borítóanyag biztosítja a tökéletes kényelmet.

Ha valami igazán különlegeset keresel a nagyszülők számára, amely felidézi bennük gyermekkoruk libatollas paplanokban szőtt álmait, akkor ez az, amit kerestél.

 

 

Fotelban szundikálók, szevasztok!

Az egyik csalhatatlan jele annak, hogy az ember már a B oldalról szemléli a világot, ha hetente 1-nél többször előfordul, hogy a fotelben üldögélve elnyomja az álom.

Igen, lehet, hogy ez velünk is megesett már. Nincs mit tenni, kár pörölni a fotelben alvásból sportot űző rokonsággal, inkább szerezz be egy ilyen kényelmes, terápiás nyakpárnát az illetőnek. (Vagy kérj egyet karácsonyra magadnak is, ahogy e cikk írója is tette).

Ez a szuper párna tehermentesíti a nyakat és megadja azt a biztonságot, amire szükséged van, amikor órákat ülsz az autóban az anyósülésen a karácsonyi vacsoráról hazafelé tartva, vagy mikor beüt a krimiben a reklámblokk.

 

Van, ami sosem kopik el

Sokszor úgy érezzük - bizony, mi is -, hogy a felénk áradó óvó, féltő törődést nem tudjuk kellően viszonozni. Pedig a nagyszülőket könnyebb boldoggá tenni, mint gondolnád.

A gyakori érdeklődéssel hogylétük felől, látogatásokkal, ölelésekkel. Vagy ha segítesz bevásárolni.

És persze, a HungaroPaplan puha takaróival, párnáival - így minden lefekvéskor és ébredéskor, mikor végigsimítanak az ágyneműn, érezhetik, hogy szívvel-lélekkel gondoskodik róluk családjuk.

 

A legszebb karácsonyi ajándék nagyszülőknek is a törődés és az idő. Cseppet se bánd, ha nem tudod szépen becsomagolni. Csak add őszintén, meleg szívvel.