Toll és pehely töltetű párnák

Kevés olyan szép alkalom van a hétköznapokban, mint amikor a fejed a párnához teheted egy hosszú, nehéz nap végén. Legalábbis, ha van egy párnád, amely illik az alkalomhoz. A megfelelő párna hozzájárul az optimális pihenéshez és a reggeli nyugodt ébredéshez. Annak érdekében, hogy alvás közben tested megfelelően pihenjen, különösen fontos, hogy a hátad, a nyakad és legfőképpen a gerinced természetes helyzetben legyen. A matrac és a paplan mellett a pehely párnák gondoskodnak arról, hogy tested megkapja a megérdemelt pihenést.

A túl puha vagy túl kemény, túl magas vagy túl nagy párna hatással van a nyaki gerincre, valamint a kezek és a vállak kényelmére alvás közben. Így a párna kiválasztásakor a gerincednek megfelelő párnát kell megtalálnod, a lehető legkényelmesebb verzióban. Bonyolultnak tűnik megtalálni a megfelelő párnát, de ha figyelembe veszed a pehely párnák előnyeit a keresés gördülékenyen fog menni.

 

Pihe-puha pihenés, avagy a pehely párnák adta élmények!

A pehely párnák minősége attól függ, hogy milyen anyaggal van megtöltve. Számos paraméter meghatározza, hogy a párna természetes tölteléke mennyire jó, beleértve az állat fajtáját, amelyből a pehely származik, az életkorát és egészségi állapotát.

Például minél hosszabb ideig élt egy hűvösebb környezetben, annál jobb lesz a töltelék minősége, és értelemszerűen a szigetelés mértéke is. Továbbá a természetes pehelytöltet a világon a legmagasabb szigetelési együtthatóval rendelkezik, és kiválóan szabályozza a paplan hő- és nedvességtartalmát. A természetes töltőanyag minőségét legjobban a töltőanyag hőmegtartó képessége méri.

 

A pehely ökológiai anyag?

A pehely természetes termék, nagyon csekély környezetterheléssel, mivel a felhasználáshoz kevés feldolgozás szükséges. Könnyű súlyának és kiváló szigetelő tulajdonságainak köszönhetően a pehely párnák feleannyi tölteléket is igényelhet, mint egy szintetikus párna. A pehely biológiailag is lebomlik, és nem károsítja a környezetet, ha a hulladékáramba kerül, és a régi termékek könnyen újrahasznosíthatók. Ennek eredményeként az újrahasznosított pehely még kisebb környezeti hatással bír, mint az új pehely.

 

A pehely párnák legfőbb tulajdonágai:

  • A HungaroPaplan pehely párnák 100%-ban prémium libapehelyből készülnek, kézzel vannak válogatva, megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek.
  • A pehely hipoallergén és kiváló hőszigetelő, állandóan tartja testhőmérsékletünket, fűtőereje közel kétszerese a gyapjúnak. Ne felejtsd el, hogy a libák -50° és +50° közötti hőmérsékleten nagyon jól védettek és ugyanannyi tollal élnek.
  • A pehely higroszkópos, lehetővé teszi a szervezet természetes izzadását alvás közben, felszívja a nedvességet és lassan hagyja elpárologni, ideális mikroklímát garantálva szervezetünk számára. A saját súlyánál nyolcvanszor nagyobb súlyt képes elviselni, és tökéletesen vissza tud térni eredeti állapotába.

 

Hőszabályozó: nyáron hűvös, télen meleg!

Mennyire csodálatos, hogy alig néhány gramm súlyban igazi pehelyfelhő lapul, mely könnyedén átöleli álmaidat, vágyaidat, ezért is ajánljuk, hogy a pehely párnák adta élményt ne hagyd ki. A pehely mindig is a legjobb természetes hőszigetelő volt, nyáron hűvösen, télen pedig melegen tart. A párna nem fél a puffadástól, vagyis attól, ami ahhoz szükséges, hogy a pihe egyenletesen elkeveredjen benne. A pehely könnyű és terjedelmes! A pehely párnák alvás közben nem tömörülnek össze.

 

Íme 3+1 érv, hogy te is pehely párnát válassz:

1. Jó minőség, 100%-ban kézzel válogatott fehér libapehelyből készül;

2. Kívül-belül teljesen természetes;

3. Ellenáll a poratkáknak és ideális allergiában szenvedők számára;

+1. Kímélő mosással könnyedén tisztítható, viszont speciális szárítást igényel, hogy minőségét sokáig megőrizze;

A könnyű párna az egyik alapja annak, hogy miként telnek el a napjaid. A 100%-ban libapehellyel töltött párna pedig olyan extra komfortot biztosít, ami valósággal a mennyekbe repít.