HungaroPaplan ágyneműcsomagok, az egész család egészséges pihenéséért

HungaroPaplan ágyneműcsomagok, az egész család egészséges pihenéséért

 

A Hungaropaplan ágyneműcsomagokat azért alkottuk meg, hogy didergő, izzadó és a praktikusságot szem előtt tartó vásárlóink kedvében járva megtalálják a hozzájuk leginkább passzoló szetteket.

Akár teszel újévi fogadalmat, akár nem, a január a megújulás hónapja. Kár lenne elvesztegetni azt a bombasztikus energiacunamit, amely a bőrünk alatt sistereg. De hogy jön ez az ágyneműkhöz?

Azt már jól tudod, mikor érdemes a párnádat lecserélni, így van ez az ágyneműkkel is. Szeretnénk azt hinni, hogy ezek a textilek egy életre szólnak. De ez sajnos nem így van.

 

Ahogy a párnádat is érdemes legalább 2 évente lecserélni - állapotától függően -, úgy az ágyneműnél sem érdemes megvárni, hogy magától kezdjen kivándorolni a hálószobából.

Ha nagyon pozitívak vagyunk, napi 8 órát számolunk az alvásra. A napod egyharmadát töltöd az ágyban - egyáltalán nem mindegy tehát az ágyneműd minősége.

 

 

Az ágyneműkről való gondoskodást is tömbösítheted

Temérdek háztartási feladat hárul ránk a munka és a család ellátása mellett, ezért nem csoda, ha te is nehezen tartod számon, hogy mikor lenne esedékes a huzatokon kívül az ágyneműk tisztitása és cseréje is.

Tapasztalatunk szerint az a legjobb, ha az évszakváltásokhoz igazítod ezeket az alkalmakat, esetleg a nagyobb ünnepekhez - mint a karácsony, újév, húsvét. Vagy akár az iskolakezdés napja.

 

Az ágynemű a legjobb ajándék

Remek megoldás az is, ha rendszeresen ajándékozol ágyneműt. Így nem csak szeretteid pihenéséről gondoskodhatsz, de az egészségüket is biztosítod. Az igazi figyelmesség márpedig itt kezdődik.

 

Megkönnyítjük a dolgod

Természetesen mi is tudjuk, mekkora munka és befektetés az egész család ágyneműcseréjét elintézni egyben. Szeretnénk segíteni, hogy a lehető legkevesebb vesződséggel járjon számodra ez a feladat.

Ezért megalkottuk a HungaroPaplan gazdaságos csomagjait, amelyek között az alvási preferenciáidnak megfelelően válogathatsz. Előre összállított, gazdaságos csomagjainkban párnát és paplant is találsz. Kiválaszthatod a neked megfelelő töltetet és vastagságot, aztán már csak annyi a dolgod, hogy ajtót nyiss a futárnak, amikor megérkezik a csomagoddal.

 

HungaroPaplan csomagok a családodnak

 

Nyári szett

Elnevezésével ellentétben nem csak nyáron használható. Gyapjú és Silicon Plus paplan és kispárna szetteket találsz itt. Ez jellemzően vékonyabb textil, így ha télen is úgy érzed, egy szál lepedővel takarózva komfortos az alvás, szeretni fogod a nyári ágyneműcsomagot.

 

 

 

4 évszakos Hungaropaplan ágyneműcsomag

Amennyiben nincs túl sok helyed az ágynemű tárolására és nem szeretnél évszak szerint külön szetteket vásárolni, akkor ezt ajánljuk neked. Nyáron véd az izzadástól, télen viszont megtartja a hőt, ami olyan komfortélményt nyújt, hogy ki sem akarsz majd bújni alóla. Vigyázat, táppénzes papírt nem tudunk adni mellé!

Természetesen többféle variációból választhatsz, teljes csomagot kis- és nagypárnával vagy csak akkora pakkot, amekkorára szükséged van. Csemegézz a kínálatból, majd merülj el a habkönnyű ágyneműélményben.

 

 

 

Téli szett a bevackolós hideg éjszakákhoz

A téli ágyneműcsomaggal a fázós vásárlóink kegyeit szeretnénk elnyerni. Ha van a családodban olyan, aki végigvacogja a telet, a kádból kilépve a legvastagabb fürdőköpenyben is didereg, akkor ő bizonyára a téli ágyneműcsomagot zárja a szívébe. Csak győzd kiválasztani a kedvencedet.

 

A titok a szárításban rejlik

Ha beszerezted a HungaroPaplan csomagokat, egy lényeges dolgot még szeretnénk elmondani neked. Az ágyneműk szakszerű tisztántartása szakértelmet igényel. A legtöbb esetben azt tanácsoljuk, mindenképpen szakemberrel végeztesd a mosást, tisztítást, hogy minden funkcióját újra tudd használni. Ha mégis otthon próbálkozol, a mosásában túl nagy ördöngösség nincs, ha a megfelelő mosószert, és mosási folyamatot választod, a szárítása azonban kiemelt figyelmet érdemel. Ezzel tudod megőrizni a minőségét és tisztaságát, hogy azt kapd, amit ígérünk.

 

Az ágyneműink mellé mosási útmutatót is adunk. Ha eszerint jársz el, a HungaroPaplan termékei évekig biztosítják a pihentető alvás feltételeit, és a poratkáktól sem kell féltened családod. Antiallergén textileinkkel a magyar családok legszebb álmaiért dolgozunk.