Spórolj pénzt nyári ágynemű szettekkel

Nem tudsz aludni a hőség miatt? Akkor ideje jobban megismerkednek a HungaroPaplan nyári ágynemű szettjeivel, amelyek hűvöset és kényelmet nyújtanak! Kattints, és aludj jól egész éjjel!

Amikor a hőmérséklet az egekbe szökik, a jó alvás szinte lehetetlen küldetésnek tűnhet. Nem csoda, ha éjszakánként csak forgolódsz, és úgy érzed, mintha egy szaunában lennél. De van más megoldás is, mint állandóan döngetni a klímát.

A nyári ágynemű szettek kifejezetten arra készültek, hogy biztosítsák a pihentető alvást még a legforróbb éjszakákon is. Nézzük meg, miért is érdemes beruháznod egy ilyen szettbe a család minden tagjának!

 

Hűvös és frissítő alvás

A nyári ágynemű szettek titka az anyagukban rejlik. Kiváló minőségű, légáteresztő anyagokból készülnek, amelyek segítenek a testhőmérséklet szabályozásában. Ez azt jelenti, hogy nem kell egész éjjel a ventilátor vagy a légkondi zúgását hallgatnod, hiszen az ágynemű maga is hozzájárul a megfelelő hőérzeted kialakításához.

 

Alapanyagok, amikből az igazán hűsítő, nyári ágyneműszettek készülnek:

  • Pamut: természetes anyag, amely jól szellőzik és elvezeti az izzadságot.
  • Bambusz: rendkívül puha és hűsítő hatású, antibakteriális tulajdonságokkal.
  • Szilikon: hosszas kísérletezést követően mi a HungaroPaplannál erre esküszünk, mert ez az anyag nem csak hűvösebb hatást nyújt, de az atkák és pollenek megtapadását is megakadályozza.
  • Gyapjú: a természetes anyagok mindig megkönnyítik, hogy a bőröd lélegezzen.
  • Mikroszálas: könnyű és gyorsan szárad, tökéletes választás a nyári hónapokra.

 

Költséghatékonyság

Gondolj csak bele, mennyit spórolhatsz a villanyszámlán, ha kevesebbet kell használnod a légkondicionálót! A HungaroPaplan nyári ágynemű szettjei nemcsak kényelmet nyújtanak, hanem a pénztárcádat is kímélik. Egy jól megválasztott ágynemű szett jelentősen csökkentheti az éjszakai hűtés szükségességét.

 

Hogyan válaszd ki a megfelelő nyári ágynemű szettet?

Amikor nyári ágyneműt keresel, fontos néhány szempontot figyelembe venni:

  • Anyag: Mint már említettük, a pamut, bambusz és mikroszálas anyagok kiválóak a nyári hónapokra.
  • Szín és minta: Válassz világos színeket és könnyed mintákat, amelyek még inkább a hűsítő hatást erősítik.
  • Méret: Győződj meg róla, hogy a szett illeszkedik az ágyad méretéhez, és elegendő mozgásteret biztosít (nyáron például a dupla paplanok kevésbé szerencsések, hiszen egyszerre két test melegíti a takaró alatti légteret).

 

Mit kell tudnod a HungaroPaplan nyári szettjeiről?

Nyári ágynemű szett gyapjúból?

Ha a gyapjúról eddig csak a kandalló előtti kuckózás melege jutott eszedbe, akkor most eláruljuk, hogy a gyapjú kétélű fegyver. Télen ugyanis valóban melegít, kellemes, puha tapintásával segít megtartani a hőt. Nyáron azonban kifejezetten hűsítő viselet, ugyanis lélegző, természetes anyag révén támogatja a test természetes hőleadását.

Ez a gyapjú nyári szett kiváló választás a természetes anyagok kedvelőinek. A gyapjú rendkívül jól szellőzik és szabályozza a testhőmérsékletet, így biztosítja a hűsítő és pihentető alvást.

  • Paplan mérete: 140x200 cm
  • Párna mérete: 40x50 cm

 

Antiallergén nyári paplan, nagypárnával és kispárnával

Ha a meleg csak az egyik probléma, ami megkeseríti az életedet, mert a tüsszögés és szemviszketés legalább ennyire idegesít téged, akkor ne csüggedj.

Ez az antiallergén nyári szett ugyansis ideális választás az allergiások számára. Kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, és megelőzi az allergiás reakciókat. A szett tartalmaz egy könnyű paplant, egy nagypárnát és egy kispárnát, amelyek biztosítják a hűsítő alvást és a fej biztonságos megtámasztását.

Paplan mérete: 140x200 cm

Nagypárna mérete: 70x90 cm

Kispárna mérete: 40x50 cm

 

Ne hagyd, hogy a nyári meleg tönkretegye az éjszakáidat! A HungaroPaplan nyári ágynemű szettjeivel végre pihentető alvásban lehet részed, anélkül, hogy egy vagyont költenél a légkondira. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szettet, és élvezd a nyár minden pillanatát – éjszaka is!