Klasszikus TOLL kispárna

Áremelés előtti áron:

5 900.- Ft 7 900.- Ft (25.32% kedvezmény)
(4 értékelés)

KLASSZIKUS TOLL KISPÁRNA - a legtöbb prémium szállodában használják

A kispárna a nyakad barátja - tartja a mondás, és nem véletlenül. A legtöbb alvási pózban használható. A tollbiztos anginba töltött toll megfelelő tartást biztosít, így lesz kiegyensúlyozott a pihenésed.

A KLASSZIKUS TOLL KISPÁRNA  egyenlő a hagyományokkal, a magyar nemzeti tradiciókkal, a közös múltunkkal, és azokkal az emlékekkel, amelyekre mindannyian szívesen gondolunk vissza,  Ez a kispárna nem antiallergén, nem ajánljuk azoknak, akik por-, és tollallergiával küzdenek. Ha kedveled, hogy a párnádnak van tartása, van súlya, akkor megtaláltad a kispárnádat.

A kispárna a legnépszerűbb az emberek körében, hiszen közel 92%-uk használja. Kérjük vedd figyelembe, hogy minden párnát 2 évente javasolt cserélni.

  • Tollbiztos anginban készítjük
  • Megfelelő alátámasztást biztosít
  • MELEG párna
  • Ideális a szellőzése
  • 100% Magyar termék garancia

Vásárlói vélemények

Vásárlói értékelések

5 / 5
5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
Szuper ár érték arány
Maximális kényelem
Strapabíró kivitel
Tökéletes komfort

Szín: tört fehér (öko) 
Párna méret: 40x50
Fedőanyag: tollbiztos angin
Töltet: toll
 
Töltősúly: 300g
Szakember általi tisztítása javasolt évente egyszer
Csomag súly: 1000g

 

Klasszikus Toll Kispárna - hagyomány, érték, tradíció

Az idők folyamán sok minden változik, de vannak dolgok, amelyek örök értéket képviselnek. 
Ilyen a Klasszikus Toll Kispárna, amely nem csupán egy párna, hanem egy darabka hagyomány, egy kapcsolódási pont a múlthoz, a magyar nemzeti tradíciókhoz, és azokhoz az emlékekhez, amelyek összekötnek bennünket.

Képzeld el azt az érzést, amikor fejedet egy puha, de mégis jó tartással rendelkező toll kispárnára hajtod. A Klasszikus Toll Kispárna pontosan ezt az élményt nyújtja. A toll élettani hatásai már régóta ismertek; a toll töltet nem csak hogy kivételesen kényelmes, de pszichológiailag is biztonságot nyújt, mivel nehezebb, mint a többi töltet. Ez a súly-érzet szinte öleléshez hasonlítható, amely nyugtatja a lelked, és biztonságérzetet ad az alvás során.

Ez a kispárna a kézműves mesteremberek keze munkáját dícséri, magyar kezek gondosságával készül, minőségi alapanyagokból és töltettel. A hagyományok iránti tisztelet, a kézművesség szenvedélye és a magas minőségű alapanyagok ötvöződnek ebben a termékben, amelyet generációk óta szeretnek és becsülnek.

A Klasszikus Toll Kispárna nem csak egy alvási eszköz, hanem egy élmény, egy utazás a múltba, ahol a hagyományok és az emlékek életre kelnek. Ez a kispárna a magyar nemzeti tradíciók megtestesítője, egy darabka közös múltunkból, amelyre mindannyian szívesen gondolunk vissza.

 

Ez nem antiallergén termék!
Fontos megjegyezni, hogy ez a kispárna nem antiallergén, így azoknak, akik por- és tollallergiával küzdenek, sajnos nem ajánljuk. 

Amennyiben kedveled, hogy a párnádnak van tartása, van súlya, akkor a Klasszikus Toll Kispárna tökéletes választás számodra. Hagyd, hogy ez a különleges, kézműves termék részévé váljon az esti rituáléidnak, és merülj el azokban az értékekben, amelyek igazán számítanak.

AZ ALVÁS A TERMÉSZET ORVOSA

AZ ALVÁS A TERMÉSZET ORVOSA

Ezt Stephen King mondta, és mennyire igaza volt.
Rengeteg rossz közérzet, alvásegészségügyi probléma, mint az álmatlanság. hatékonyan orvosolható lenne természetes eszközökkel, vagy egy szimpla életmódváltással. Sajnos még mindig prioritást élvez az emberek számára egy ilyen típusú probléma megoldására az azonnal öngyógyítás, és a gyógyszerek használata.

Pedig az emberi test egy csodálatos, rendkívül bonyolult rendszer, amely alapból tökéletesen működik, és az esetek döntő többségében az egészségügyi egyensúlyra törekszik.
A fő funkciók tekintetében, ha az inputok rendben vannak (evés, ivás, lélegzés, alvás, regeneráció, mozgás) külső beavatkozás nélkül is képes az egészséges működésre. 

HOGYAN VÁLASSZUNK PÁRNÁT?

A kiegyensúlyozott alvás az egészséges élet alapfeltétele. Az ember anatómiai adottságát figyelembe véve nincs könnyű dolgunk, amikor a megfelelő párnaválasztás feltételeit feszegetjük.

Ahány ember, annyiféle nyak, hát, alvási póz, és igény arra, hogy milyen alátámasztást érez tökéletesnek.

Ez egy aprólékos munka, de megéri vele foglalkozni, hiszen csak azzal a prémium alapanyagú párnával érhető el a legmagasabb alvási komfort élmény, amely 100%-ban ideális az igényeink, és az adottságaink tekintetében.

HOGYAN VÁLASSZUNK PÁRNÁT?
NEMCSAK A HOLTAKNAK KELL A PIHENÉS, AZ ÉLŐKNEK IS!

NEMCSAK A HOLTAKNAK KELL A PIHENÉS, AZ ÉLŐKNEK IS!

Szabó Magda híres mondatát bizony komolyan kell vennünk.
Nincs az a teherbíró szerkezet, amely össze nem roppan a folyamatos teher alatt, ha nincs karbantartva, nincs pihentetve. 
Amennyiben nem pihensz eleget, és megfelelően, előbb-utóbb problémáid lehetnek.
Először jönnek a lelki gondok, majd ezekből a testi problémák. A tünetek tekintetében, csökken a teljesítményed az alváshiány miatt, dekoncentrált leszel, jönnek a kellemetlen érzések, és pesszimistán látod a világot. 
Jól aludni kötelező!
Használd a szervezeted "reset" gombját, pihenj, regenerálódj!

SZÁLLÍTÁSI PROBLÉMÁK, RONGÁLÓDÁSOK

A vásárolt termékeket higiénikusan csomagolva nylon tasakban, táskában, vagy dobozban szállítjuk. 
Dobozos szállítás esetén a vásárolt árucikkeket mozgásmentesen helyezzük el a fuvardobozban, tökéletesen betartva a biztonsági előírásokat. 

A szállítás során esetlegesen előforduló sérüléseket, rongálódásokat csak abban az esetben tudjuk a legmagasabb elvárásodnak megfelelően kezelni, ha az átvételkor, kicsomagoláskor tapasztalt rendellenességeket a legrövidebb időn belül jelzed Ügyfélszolgálatunk felé telefonon (+36 20 924 2222), vagy írásban a hello@hungaropaplan.hu címen. 

SZÁLLÍTÁSI PROBLÉMÁK, RONGÁLÓDÁSOK
KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

Köszönjük, hogy a HungaroPaplan termékeit választottad. Reméljük, hogy sok örömet találsz majd bennük a használat során, és kipihentebbek, boldogabbak lesznek a napjaid. 

Örülünk, hogy előnyben részesíted a Magyar termékeket, ezáltal is elősegíted a Magyar gazdaság fejlődését.
Hálásak vagyunk, hogy vásárlásoddal segíted a 100%-ban magyar tulajdonú, családi manufaktúránk működését, ezáltal a mi álmaink is valóra válhassanak.

Bízunk benne, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, másoknak is ajánlod, és hamarosan visszatérsz hozzánk.

MIT OKOZHAT A POR?

Az egészségügyi kockázatok, mint például az asztma, allergiás tünetek és a krónikus szívproblémák esélyei a beltéri levegőszennyezésnek való kitettség miatt, sokkal nagyobbak lehetnek, mint a kültéri levegőszennyezettség okozta kockázatok. 

MIT OKOZHAT A POR?
Szín

tört fehér - öko

Méret

40 x 50cm

Fedőanyag

tollbiztos angin

Töltet

toll

Töltősúly

300

Moshatóság

Szakember általi tisztítás ajánlott!

Csomagolás

nylon + doboz

Csomag súly

1000g