Klasszikus TOLL paplan + kispárna szett

Áremelés előtti áron:

28 900.- Ft 37 800.- Ft (23.54% kedvezmény)
(0 értékelés)

KLASSZIKUS TOLL PAPLAN + kispárna szett - 30 éve a legszebb álmok szolgálatában

Emlékszel, amikor nagyszüleid meséltek arról, hogy libatépéskor külön válogatták a párnába és paplanba való tollat? Akik ilyen történeteket hallgattak, azok még aludhattak a nagymama fantasztikus toll és pehely dunnáiban, később a paplanjain. A kazettásra varrott paplanokra azért volt szükség, mert a dunnában a töltet elcsúszott, így pont nem ott melegített ahol kellett. Bár az elsőgenerációs paplanok még tükrös huzatban, brokátos borítóval készültek, de a fejlődés a paplankészítést is elérte, és megjelentek a tollbiztos anginok.

Paplan mérete: 140x200, kispárna mérete: 40x50

A paplan nem könnyű, és a toll szálait is lehet érezni, ennek ellenére mégis van valamilyen vonzereje, amely utánozhatatlan, a kispárna pedig megfelelően strpabíró, kemény, és egyben puha is.

A paplannak tehát van súlya, szóval ez a paplan nehéz. Ha depressziós vagy, esetleg szorongó érzések zavarnak, a vastag, nehéz paplan ölelése a magas szintű komfortélmény mellett abszolút biztonságos érzést nyújt.

  • Tollbiztos anginban készülnek a termékek
  • EXTRA MELEG TAKARÓ
  • Szuper ár/érték arány
  • Tökéletes szellőzés
  • Strapabíró kivitel

Vásárlói vélemények

Még nem érkezett vélemény/értékelés a termékre!

100% Magyar Vállalkozás
Innovatív technológia
Kényelmi garancia
Prémium minőség

Szín: fehér (öko) 
Paplan méret: 140x200, kispárna méret: 40x50
Fedőanyag: tollbiztos angin
Töltet: toll
 
Paplan töltősúly: 2000g, kispárna töltősúly: 300g
Mosás: Évente egyszeri tisztítása javasolt, szakember által!
Csomagolás: táska vagy doboz
Csomag súly: 4500g

A toll paplan és párna egyenlő a gondoskodással, a tradiciókkal, a hagyományokkal, amely a hideg éjszakákon védelmet, és meleget ad a gazdájának. Nem antiallergén termékek, éppen ezért csak olyanoknak ajánljuk, akik nem szenvednek por, és toll allergiától. Ha szereted a nehezebb takarókat, akkor ez lesz a te paplanod, hiszen összsúlya közel 3kg.

AZ ALVÁS A TERMÉSZET ORVOSA

AZ ALVÁS A TERMÉSZET ORVOSA

Ezt Stephen King mondta, és mennyire igaza volt.
Rengeteg rossz közérzet, alvásegészségügyi probléma, mint az álmatlanság. hatékonyan orvosolható lenne természetes eszközökkel, vagy egy szimpla életmódváltással. Sajnos még mindig prioritást élvez az emberek számára egy ilyen típusú probléma megoldására az azonnal öngyógyítás, és a gyógyszerek használata.

Pedig az emberi test egy csodálatos, rendkívül bonyolult rendszer, amely alapból tökéletesen működik, és az esetek döntő többségében az egészségügyi egyensúlyra törekszik.
A fő funkciók tekintetében, ha az inputok rendben vannak (evés, ivás, lélegzés, alvás, regeneráció, mozgás) külső beavatkozás nélkül is képes az egészséges működésre. 

SZOMORÚ TÉNYEK

- az emberek több, mint 50%-a nem tesz semmit a rossz alvás ellen, és nem a megfelelő körülmények között tölti az éjszakáit.
- minden ötödik ember allergiás, és az érintettek több, mint 60%-a gyógyszerrel kezeli magát.
 
Természetesen még sok elrettentő adat áll rendelkezésre az egészségügyi problémák területéről, de már ezek is szemléltetik, hogy rengeteg embert érint az alvászavar.
SZOMORÚ TÉNYEK
FOGYNI SZERETNÉL? - ALUDJ JÓL

FOGYNI SZERETNÉL? - ALUDJ JÓL

A fogyás szempontjából az egyik leglényegesebb elem, a pihentető alvás.
Ajánlott a napi 7 - 9 óra, ami nem pótolható a délutáni sziesztával sem. Törekedj arra, hogy éjfél előtt kezdj aludni, iktasd ki a zavaró körülményeket, fényhatásokat, hanghatásokat. 
Legyen a hálószobád szentély, harmónikus, kényeztető, pihe-puha ágyneműket használj

Ha nem alszol megfelelően, nem lesz tökéletes az anyagcseréd sem, az alvás ugyanis két fontos étvágyhormont befolyásol, a LEPTIN (teltség érzés), és a GHRELIN (éhséghormon). 
Az alváshiányos embereknek nő az étvágya, és gyakrabban nassolnak. A csökkent alvási idő ronthatja testünk reakcióját az inzulinra, csökkentve a glükózfelvétel képességét.

Mozogj többet, ezáltal javul az alvási hajlandóságod. Elalvás előtt 2 órával ne egyél, és lefekvés előtt igyál nagyon keveset.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

Köszönjük, hogy a HungaroPaplan termékeit választottad. Reméljük, hogy sok örömet találsz majd bennük a használat során, és kipihentebbek, boldogabbak lesznek a napjaid. 

Örülünk, hogy előnyben részesíted a Magyar termékeket, ezáltal is elősegíted a Magyar gazdaság fejlődését.
Hálásak vagyunk, hogy vásárlásoddal segíted a 100%-ban magyar tulajdonú, családi manufaktúránk működését, ezáltal a mi álmaink is valóra válhassanak.

Bízunk benne, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, másoknak is ajánlod, és hamarosan visszatérsz hozzánk.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD
SZÁLLÍTÁSI PROBLÉMÁK, RONGÁLÓDÁSOK

SZÁLLÍTÁSI PROBLÉMÁK, RONGÁLÓDÁSOK

A vásárolt termékeket higiénikusan csomagolva nylon tasakban, táskában, vagy dobozban szállítjuk. 
Dobozos szállítás esetén a vásárolt árucikkeket mozgásmentesen helyezzük el a fuvardobozban, tökéletesen betartva a biztonsági előírásokat. 

A szállítás során esetlegesen előforduló sérüléseket, rongálódásokat csak abban az esetben tudjuk a legmagasabb elvárásodnak megfelelően kezelni, ha az átvételkor, kicsomagoláskor tapasztalt rendellenességeket a legrövidebb időn belül jelzed Ügyfélszolgálatunk felé telefonon (+36 20 924 2222), vagy írásban a hello@hungaropaplan.hu címen. 

Szín

tört fehér - öko

Méret

Paplan: 140x200 Kispárna: 40x50

Fedőanyag

tollbiztos angin

Töltet

toll

Töltősúly

Paplan: 2000g, Kispárna: 300g

Moshatóság

Szakember általi tisztítás ajánlott!

Csomagolás

nylon + doboz

Csomag súly

4500g