• SILICON PLUS 4 ÉVSZAKOS PAPLAN - 11.490Ft-ért - Pihe-puha, és nagyon kényelmes
  • GYAPJÚ 4 ÉVSZAKOS PAPLAN - 17.990Ft-ért - 100% pamut borítóanyag KÉNYELMES! Strapabíró takaró

A 4 évszakos paplanok termékei tökéletes komfortot biztosítanak a hálószobában.
Amikor prémium szállodában alszol, ilyen paplanokkal találkozol. Könnyen kezelhetők, ideális választás azok számára, akiknek télen szellőző, nyáron pedig közepesen vastag takaró az igényük. Hasonlóan a 4 évszakos autógumikhoz, takarékossági szempontok alapján is optimális választás.

A speciális gyártási technológiának köszönhetően a töltet formatartó, szellőzése optimális, selymesen puha fedőanyaga szinte simogat az alvás folyamán.


SILICON PLUS TÖLTET - miért fantasztikus?
A SILICON-PLUS kollekció termékeiben található töltet egyedi, mikro szálas technológiával készül. 
A „habosítási” eljárás után a gyártósorról leérkező ágyneműk rendkívül strapabíróak, a mindennapi igénybevételeknek tökéletesen ellenállóak, könnyen moshatóak, gyors száradási idővel, megkönnyítik az ágynemű karbantartását, tisztítását. Ezt az alapanyagot használjuk a kevert gyapjú töltet egyik kiegészítő anyagaként.
A termékeknek kiváló hőmérséklet-szabályozása, bársonyos tapintásuk teszi páratlanná.


KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG
A felhasználói igényekre hangolva a termékkategória minden tagja mosható. A mosás, és tökéletes szárítás után visszanyeri eredeti formáját, töltetük regenerálódik, aminek eredményeképpen mindig tisztaságot, frissességet biztosít. 
Kérünk, figyelj arra, hogy a szárítás tökéletes legyen, mert az ágyneműid csak abban az esetben nyújtanak 100%-os komfortot!