Az, hogy a minőségi alvás minden ember életében rendkívül fontos szerepet tölt be egyértelmű tény. A kérdés inkább az, hogy ki mennyire figyel oda erre, illetve mennyit hajlandó áldozni azért, hogy évszaktól és időjárástól függetlenül mindig kellemesen aludjon. Sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy egy elnyűtt paplannal és párnával alszanak évekig, közben meg keresik az okát, hogy miért fáradtak egész nap.

A jó alvás és friss ébredés lényegesen megkönnyíti a hétköznapokat, a 4 évszakos paplanok pedig lehetővé teszik ezt bármikor!

 

A fogyasztói igények kiszolgálása télen-nyáron!

Tudjuk, hogy a pihentető alváshoz a 4 évszakos paplanok éppúgy hozzájárulnak, mint egy kiváló párna. Éppen ezért kínálatunkban nem csak kényelmes paplanokat, de ugyanolyan párnát is találsz, hogy legyen teljes a szett. Ezek egytől egyig antiallergének, olyan formán, hogy bár a régi idők pehelypaplanjainak érzését biztosítja a Silicon Plus töltet, viszont kiszűri a libatoll-, és pehely okozta allergiás reakciókat. Továbbá a silicon töltetű és microfiber fedőanyagú 4 évszakos paplanok nem engedik a poratkák megtelepedését, ami szintén kizárja az allergiát, így lesz akár gyerekek, akár felnőttek számára ideális.

 

A 4 évszakos paplanok és az alvás minőségének kapcsolata szorosan összefügg!

A minőségi alvás függ az optimális hőmérséklettől, a magas komfortérzettől és az allergiát kiváltó tényezők hiányától, ezt már rég tudjuk. Ahogyan azt is, hogy egyetlen hálószoba sem tökéletes ágy és matrac nélkül, és egy ágy sem ideális paplan és párna nélkül, amely alá bebújhatsz a téli napokon, nyári estéken, valamint borongós tavaszi vagy őszi reggeleken. A 4 évszakos paplanok mindezt egy csomagban ajánlják, költséghatékony és helytakarékos módon.

 

A 4 évszakos paplanok előnyei:

  • A paplan hőindexének és sűrűségének aránya, amely évszaktól függetlenül dönti el, hogy milyen meleg lesz a paplan alatt, a 4 évszakos paplanok bármikor jól teljesítenek
  • Minőségi termékkel pénzt takaríthatsz meg, a 4 évszakos paplannál ez extrán igaz, mivel az állandó használat mellett is rendkívül jól bírja
  • Egy jó paplannal az egész család egészségébe is befektetsz!