Toll és pehely töltetű paplanok

A pehely paplanok a gyapjú mellett a másik legnépszerűbb ágynemű típusok. Bár a pehely szó hallatán megesik, hogy egyesek számára elsőként a nagymama régi dunyhája ugrik be, amely nagyon vastag és nehéz volt, ráadásul eldugult tőle az ember orra és rengeteg tüsszögött alatta.

Mindez már a múlté, a nálunk kapható pehely paplanok messze állnak ezektől a tulajdonságoktól!

 

Mitől olyan szuperek a kínálatunkban megtalálható pehely paplanok?

A pehely paplanok ismét reneszánszukat élik, ami főleg az új technológiai eljárásoknak és kivitelezésnek köszönhető, hiszen sokkal esztétikusabbak és komfortosabbak. Mindamellett a rohanó világban egyre többen vágynak arra, hogy lefekvéskor olyan minőséget kapjanak, amely segíti elűzni az egész napos stresszt.

 

Kinek ajánlott?

  • Azoknak, akik a természetes anyagú ágyneműket kedvelik, 100%-os luxuskivitelben
  • Akik számára rendkívül fontos, hogy az ágynemű puha és könnyű legyen
  • Végül pedig azoknak, akik allergiás tünetek nélkül szeretnék élvezni a pehely paplanok által biztosított tökéletes klímát és lágyságot

 

A toll és a libapehely alkalmas a meleg és hideg évszakokra is, mert megtartja a hőt és lehetővé teszi az izzadság eltávolítását. Kivételes hő-komfortot biztosít, nem engedi meg az éjszakai hőmérséklet-ingadozást, gondoskodik a megfelelő szellőzésről, tökéletes a túlzottan izzadók számára, ráadásul nagyon könnyű. Minél nagyobb a pehely aránya a tollakéhoz képest, annál jobban szigetel.

A természetes töltetű paplanok sokak számára az egyetlen opció, amelyet „elviselnek” minden évszakban. Érthető, hiszen a természetes töltetű paplanokat sokkal bolyhosabbak, kellemes tapintásúak és jobb a légáramlásuk. Ezenkívül a természetes töltetű pehely paplanok sokkal jobban bírják az idő múlását, mint a szintetikus töltetűek, így megérik a befektetést!

 

DE a legjobb az, amelyik 100%-ban kézzel válogatott libapehely töltetű! Persze az ilyen pehely paplanok árát meg kell fizetni, de ha azt nézed, hogy milyen sokáig megőrzi minőségét, akkor nagyszerű befektetésnek fog bizonyulni.