Antiallergén ágynemű a minőségi alvásodért

Poratka-allergiád van vagy asztmás vagy, ráadásul indul a pollenszezon is? Ne csüggedj, a hálószobában biztonságban vagy - feltéve, hogy antiallergén ágyneműben hajtod álomra a fejed. Gyere, mutatom, miért.

Ha megkérdezném, mi jut eszedbe a februárról, valószínűleg rávágnád, hogy a farsang vagy a medve jóslata; ha a barlangból kibújva meglátja árnyékát, hosszú tél vár még ránk.

Nos, tudtad, hogy a pollennaptár szerint februárban kezdődik meg a mogyoró és égerfa pollenszórása? Persze, akit nem érint, talán soha nem is találkozik ezzel az információval, mások azonban kénytelenek alaposan felkészülni a tüsszögésekre, orrfolyásra, duzzadó, könnyező, piros szemekre.

 

 

Allergia a kertben és a hálószobában is

A pollenszezon első etapja tehát februárban kezdődik, a fák és bokrok virágzásával, ez januártól májusig tart. Ezt követik a fű- és csalánfélék áprilistól július közepéig, majd az év zárásaként, július közepétől októberig a jól ismert parlagfűnek, disznóparéjnak, feketeürömnek és libatopféléknek köszönhetőek az allergiás tünetek.

Sűrű az év, és még nem is beszéltünk a szezontól független poratkákról és állati szőr okozta allergiáról. Előbbiek előnye, hogy télen megkímélik az arra érzékenyeket, ám a kellemetlenségek gyakran fordulnak az életminőséget befolyásoló állapotba a szezonális és szezontól független allergének esetén is.

 

Mi a búbánat az antiallergén ágynemű, és miért ajánlgatja mindenki?

Az antiallergén ágynemű borítóanyaga és töltete is olyan anyagból készült, amely taszítja az allergéneket, illetve nem engedi megtelepedni a poratkákat, gombákat a textilen.

Ha neked poratka-allergiád van, érdemes beszerezned antiallergén ágyneműt, ugyanis ez az, ami a pihentető alvásod biztosítani tudja, ahelyett, hogy egész éjjel bedugult orral szenvednél a prüszkölések hada között.

 

 

A mesterséges pehely előnyei

Mi is az a csodatöltet, amit hosszú kísérletezés után fejlesztettünk ki, hogy biztosra menjünk mi is, és a vásárlóink is?

A HungaroPaplan Silicon plus termékcsaládjának töltete egy mesterséges pehely, amely biztosítja a párna és ágynemű antiallergén mivoltát. Ez a töltet magas légáteresztő képességgel rendelkezik. Ezért lehetséges, hogy a paplan alatt mindig friss és száraz marad a levegő, ezzel az atkák és egyéb allergének megtelepedésének esélyét minimálisra tudjuk csökkenteni.

 

Erre nagyon figyelj!

Tehát megbeszéltük, hogy az antiallergén párna és ágynemű azért antiallergén, mert speciális felületének és töltetének köszönhetően távol tartja az allergéneket, így biztosítja, hogy a hálószobádat véletlenül se oszd meg galád kis betolakodókkal, akik ráadásul az alvásminőségedet is megrágcsálják.

Ezért ügyelj arra, hogy mindig tökéletesen száraz legyen az ágyneműd, ha pedig kimosod, figyelj arra, hogy a megfelelő módon száradjon meg.

A HungaroPaplannál vásárolt antiallergén ágyneműkhöz - és persze minden más termékünkhöz is - használati útmutatót csomagolunk, hiszen mi is azt szeretnénk, hogy minél tovább őrizzék meg minőségüket a nálunk vásárolt textilek, azaz a szavatossági idejük végéig élvezhesd az exkluzív ágyneműélményt.

 

 

Érezd magad biztonságban ott, ahol álomra hajtod a fejed

Kevés intimebb helyiség van az ember otthonában mint a hálószobája. A legkiszolgáltatottabb helyzetben alvás közben vagyunk, s ha nem vigyázunk, a gonosz kis allergének még az ágyunkba is követnének bennünket.

A HungaroPaplan termékei között megtalálod az antiallergén paplanokat és párnákat, ráadásul a paplanok között nyári, téli és négyévszakos kínálatból választhatod ki a hozzád leginkább passzoló verziót.

Törekedj a minőségre a hálószobatextilek vásárlásakor, ezzel biztosíthatod biztonságos, pihentető alvásod még akkor is, ha poratka-allergia vagy asztma nehezíti meg a mindennapjaidat. Válassz olyan magas színvonalú, magyar terméket, amelyet nem kell a fél világon átutaztatni, hogy az otthonodba érjen, és a pihe-puha ágyadban landoljon.

A HungaroPaplannál exkluzív minőségű, magyar hálószobai textileket kínálunk a család minden tagja számára, hiszen a legszuperebb napok mind a hálószobából indulnak.