Szabadulj meg a horkolástól és refluxtól a megfelelő párna segítségével

A horkolás és reflux több szálon is kapcsolódik egymáshoz. Egyrészt mindkettőnek  köze van az alvásminőséghez, másrészt a reflux lehet a horkolás kiváltó oka is. Ezek az éjszakai kellemetlenségek megoldás nélkül akár egészségkárosodásig is mélyülhetnek.

Szerencsére van egy pofonegyszerű, házi módszer, amivel csillapíthatod a gyomorégést és a horkolás kellemetlenségeit. Olvass tovább, hogy megtudd, mi az!

 

Az éjszaka oroszlánja

Egyszer egy barátom azzal viccelte el a horkolását, hogy legalább nincs gondja éjjelente a betörőkre. Ki merne a ház közelébe merészkedni, amíg egy vadállat morog odabent?

Jót nevettünk ezen a tréfán, neked azonban érdemes komolyabban venned a problémát, és becsekkolni egy alapos kivizsgálásra.

 

Amennyiben nem az anatómia, vagy egészségügyi probléma áll a háttérben, úgy egyrészt fellélegezhetsz (ha bírsz), másrészt ideje végre kifundálnod, hogyan szabadulj meg a benned rejtőző éjszakai vadállattól.

 

A horkolást ugyanis okozhatja:

  •  a rossz alvásminőség,
  • a nem megfelelő alvási pozíció,
  • és az alvás mennyisége is.

 

A jó hír, hogy ezeken viszonylag könnyű változtatni.

 

 

Szabadulj meg a horkolástól

A mondás szerint “a sminkkészlet legfontosabb része egy jó alvás”. Nos, nem csak a sminkkészlet, hanem az egészségünk egyik alappillére is a kiadós alvás. Ahhoz pedig, hogy jót aludj, egy kényelmes, a te személyes anatómiádnak megfelelő párna elengedhetetlen.

 

A tökéletes párna kiválasztása nem olyan ördöngős, mint gondolnád. Fontos azonban időt szánni rá, hiszen a párnád évekig lesz társad a jó alvásban.

 

A minőségi alvás nem csak a horkolástól és refluxtól véd meg, hanem erősíti az immunrendszeredet, pozitív hatással van az idegrendszeredre és megóv a stressztől is. Nem mellesleg, ha éppen életmódváltást tervezel, abban is a segítségedre lesz.

Ha a mindennapjaidat megkeseríti a reflux, vagy a lábszárad már lila, annyit rugdal a párod, hátha végre abbahagyod a horkolást, akkor neked egy vastagabb, nagyobb méretű párnára van szükséged.

 

A párnád vigyáz rád - mi pedig vigyázunk, hogy jó párnád legyen

A HungaroPaplan kínálatában négyféle párnatípus közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt. Választani az egyéni igényeid, alvási szokásaid, és az alapján érdemes, hogy milyen alvási pozícióban szeretsz aludni.

Szabadulj meg a horkolástól a tökéletes párnával, amely támogatja a pihentető alvásod és megóv a mikroébredésektől is. Ugyanis, ha kényelmesen fekszel - azaz, kényelmes a párnád -, nem fogod ventillátorként átforgolódni az éjszakát. Az alvásminőséged rendben lesz, és megszűnnek a kellemetlen tünetek is.

Mindez persze a szervi okokat nem oldja meg. Csak akkor érd be ennyivel, ha nem áll valamilyen komolyabb betegség a horkolásod és refluxod mögött.

Válassz webáruházunk virtuális polcairól

A kínálatunkban található terápiás párnák között is érdemes lehet szétnézned. Ezek felnőtteknek és gyerekeknek is extra minőségű pihenést kínálnak, hiszen tökéletesen idomulnak a testhez.

Azt is nagyon fontos figyelembe venned, hogy az ágyneműnek is van szavatossági ideje. Bármilyen szuper minőségű terméket is szerzel be a családod, és saját pihenésed érdekében, a tisztítása és az élettartamának figyelembevétele kardinális kérdés.

Egy igényes ágyneműhuzattal sokáig, akár 2-4 évig is megőrizheted párnáid minőségét, hiszen így elég évente mosni magát a párnát, és csupán a huzatot szükséges sűrűbben cserélni.

Szabadulj meg a horkolástól egy tökéletes párnával, így nem csak a zavaró hangtól búcsúzhatsz el, az egész testedre jó hatással lesz, ha hálószobádban minőségi párna őrzi alvásod.

Amennyiben téged is érint a horkolás és reflux, irány a kivizsgálás! Addig pedig az otthonod melegéből, néhány kattintással vásárolhatod meg a HungaroPaplan párnái közül a neked valót.