Vízhatlan matracvédő, a nyugodt éjszakák őre - még utazáskor is

Tudtad, hogy a vízhatlan matracvédő mennyi funkcióval rendelkezik? Amellett, hogy óvja a matracot a nedvességtől, számos más előnyét is élvezheted. Gyere, olvass tovább az infókért!

 

Sok szó esett már az ágyneműkről, párnákról és allergiáról is. Megbeszéltük, hogy a paplanok és párnák esetében éppúgy létezik betartásra javasolt szavatossági idő mint bármi más használati cikknek. Jó esetben napi 7-8 órát töltünk el az ágyunkban, így cseppet sem mindegy, milyen minőségű textilben hajtjuk álomra a fejünket.

 

 

Ha az éjszakák még bizonytalanok a gyermeked számára

A vízhatlan matracvédők hasznos funkciói közül az egyik a szobatisztaságra szoktatás időszakában nyújtott védelem. Egy 2-3 éves kisgyermeknél - de idősebb korban is - előfordulhat, hogy nem minden éjszaka marad száraz. Ilyenkor elég a matracvédőt cserélni, hiszen a matrac száraz marad.

Kiváló, extra minőségű, légáteresztő anyagának köszönhetően a reggeli mosás után este újra használható. Antiallergén és bőrbarát, sőt, vasalást sem igényel, ezért tényleg csupán kimosod, kiteríted és este mehet újra a matracra. Létezik ennél egyszerűbb és kényelmesebb megoldás?

 

Többfunkciós vízhatlan matracvédő, társad az utazásban is

Egy minőségi, vízhatlan matracvédő az utazásban is jó társaddá válhat.

Tipp: Ha olyan szállodába, panzióba utazol, ahol még nem jártál, vidd magaddal a matracvédődet, és húzd az ágyra. Bár a legtöbb szálláshely kiemelt figyelmet fordít a tisztaságra és tiszta ágyneműre is, bármikor előfordulhatnak hibák… te is nyugodtabban alszol majd, ha tudod, hogy az otthoni biztonság és higiénia az utazásod alatt is elkísér.

Ugyanis a higiéniai szempontok mellett a kényelmi szempontokat sem szabad figyelmen kívül hagyni.

 

 

Amikor kirepül a gyermek, és kollégiumba költözik

Emlékszel, milyen pöttöm volt, amikor megszületett? Olyan távolinak tűnt, hogy majd egyszer ő is kirepül, más városba költözik tanulni.

A gyerekek megnőnek, és gyakran úgy adódik, hogy a szülői háztól távolra szólítják a tanulmányaik őket. A kollégiumok klassz helyek, nyüzsgő társasági élettel, azonban az otthon illatát még a nagykamaszok, fiatal felnőttek is hiányolják egy idő után.

A matracvédő visszaadja a megszokott otthon érzését, és higiéniai szempontból is védelmet nyújt a közösségi szálláshelyeken.

 

Védd matracod minőségét

Egy extra minőségű matrac nem olcsó mulatság, ellenben a kényelmed mellett egészségedről is gondoskodik.

Érdemes tehát beruházni egy olyan darabra, amely jól tart, gerincbarát, és megfelel a kényelmi feltételeknek is. Márpedig, ha megtaláltad az ideális matracot, arra bizony vigyáznod kell. A vízhatlan matracvédővel gondoskodhatsz arról, hogy minőségét sokáig élvezhesd.

 

 

Előnyök, amiket megtapasztalsz, ha vízhatlan matracvédőt használsz a mindennapokban:

  • Gyorsan letudhatod az éjszakai pisibaleseteket.
  • Ha már megbirkóztatok a szobatisztasággal, tuti, hogy évente legalább egyszer landol az ágyon egy bögre kakaó, tea vagy víz. A matracvédő ilyenkor is megóvja a matracot (és téged is az agyvérzéstől).
  • Nyaralás, kirándulás, hosszabb távollét alkalmával higiéniai szempontokból is előnyös a használata.
  • Megóvja és támogatja a matrac minőségét és élettartamát.
  • Tisztítása rendkívül egyszerű és gyorsan szárad. Légáteresztő, könnyű anyagának köszönhetően a reggeli mosás után este ismét használhatod.
  • Nem kell vasalni, és bátran bedobhatod a mosó- és szárítógépedbe is.

Tipp: Tudtad, hogy vannak, akik sátrazáshoz is magukkal viszik, vagy a napozóágyban használják? Kényelem, mindenek felett!

 

 

Meddig használj egy matracvédőt?

Szavatossági ideje a vízhatlan matracvédőnek is van, érdemes a lepedőkhöz hasonlóan kétévente lecserélni. A HungaroPaplan webáruházában háromféle méretben kínáljuk.

Ha tetszett, amit olvastál, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy házhoz vihessük neked az egészséges alvással kapcsolatos tippjeinket!