Klasszikus TOLL nagypárna

Áremelés előtti áron:

10 990.- Ft 13 990.- Ft (21.44% kedvezmény)
(8 értékelés)

KLASSZIKUS TOLL NAGYPÁRNA - nagy párna, nagy élvezet, de csak óvatosan!

Annak ellenére, hogy a szakértők elmondják a nagypárna használatának kockázatait, az emberek mégis szeretik, ragaszkodnak hozzá. Ez a nagypárna nem antiallergén, nem ajánljuk azoknak, akik por-, és tollallergiával küzdenek. Ha kedveled, hogy a párnádnak van tartása, van súlya, szereted a hagyományos dolgokat, és nem utolsósorban az sem gond, ha melegít, akkor ez a te nagypárnád.

A KLASSZIKUS TOLL NAGYPÁRNA tökéletes támasz TV nézéshez, olvasáshoz, de használhatod relaxáció közben, ha a lábaidat pihenteted rajta.

  • MELEG párna
  • Ideális a szellőzése
  • 100% Magyar termék garancia
  • Tollbiztos anginban készítjük
  • Megfelelő alátámasztást biztosít

Vásárlói vélemények

Vásárlói értékelések

5 / 5
5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
Szuper ár érték arány
Kiemelten meleg
Optimális szellőzés
Tökéletes komfort

Szín: tört fehér (öko) 
Párna méret: 70x90
Fedőanyag: tollbiztos angin
Töltet: toll
 
Töltősúly: 1500g
Szakember általi tisztítása javasolt évente egyszer
Csomag súly: 2000g

A TRADICIONÁLIS TOLL NAGYPÁRNÁT használat közben sokszor célszerű felrázni, hiszen ekkor a toll "megtelik" levegővel, és visszanyeri eredeti tartását. A toll megfelelő alátámasztást nyújt az alvás során, hanyattfekvési pozícióhoz nem ajánlott!

A GYÓGYSZER A BARÁTUNK, AMIG AZ ÉRDEKEINKET SZOLGÁLJA

A GYÓGYSZER A BARÁTUNK, AMIG AZ ÉRDEKEINKET SZOLGÁLJA

Soha nem buzdítunk senkit arra, hogy abbahagyja a gyógyszerei szedését! A gyógyszer a barátunk, amíg az érdekeinket szolgálja.

Sajnos tény, hogy az emberek a gyógyszereik 40%-át egy másik gyógyszer okozta hatás ellen szedik. 
A szervezetünk egy csodálatos műszer, amely nagyon meghálálja a gondoskodást, és az odafigyelést.

Ne hagyd figyelmen kívül azt a lehetőséget, hogy a rossz alvásod hátterében, valamelyik általad szedett gyógyszer kellemetlen mellékhatása is állhat.

AZ ALVÁS A TERMÉSZET ORVOSA

Ezt Stephen King mondta, és mennyire igaza volt.
Rengeteg rossz közérzet, alvásegészségügyi probléma, mint az álmatlanság. hatékonyan orvosolható lenne természetes eszközökkel, vagy egy szimpla életmódváltással. Sajnos még mindig prioritást élvez az emberek számára egy ilyen típusú probléma megoldására az azonnal öngyógyítás, és a gyógyszerek használata.

Pedig az emberi test egy csodálatos, rendkívül bonyolult rendszer, amely alapból tökéletesen működik, és az esetek döntő többségében az egészségügyi egyensúlyra törekszik.
A fő funkciók tekintetében, ha az inputok rendben vannak (evés, ivás, lélegzés, alvás, regeneráció, mozgás) külső beavatkozás nélkül is képes az egészséges működésre. 

AZ ALVÁS A TERMÉSZET ORVOSA
ALUDJ JÓL, NEM LESZEL FESZÜLT…

ALUDJ JÓL, NEM LESZEL FESZÜLT…

Azt rögzíthetjük, hogy ez ebben a formában nem teljesen igaz, de sokat teszel érte, ha az alvás minőségét tökéletesíted. Szakértőink a blogjaikban részletesen kifejtik, hogy mi a jó alvás titka, milyen szövődményei lehetnek hosszú távon, ha nincs rendben az éjszakai pihenésed.

Olvasd el a blogokat.

HOGYAN VÁLASSZUNK PÁRNÁT?

A kiegyensúlyozott alvás az egészséges élet alapfeltétele. Az ember anatómiai adottságát figyelembe véve nincs könnyű dolgunk, amikor a megfelelő párnaválasztás feltételeit feszegetjük.

Ahány ember, annyiféle nyak, hát, alvási póz, és igény arra, hogy milyen alátámasztást érez tökéletesnek.

Ez egy aprólékos munka, de megéri vele foglalkozni, hiszen csak azzal a prémium alapanyagú párnával érhető el a legmagasabb alvási komfort élmény, amely 100%-ban ideális az igényeink, és az adottságaink tekintetében.

HOGYAN VÁLASSZUNK PÁRNÁT?
MILYEN AZ ALVÁSI POZÍCIÓD?

MILYEN AZ ALVÁSI POZÍCIÓD?

Ha hanyatt vagy hason szeretsz aludni, számodra az ideális választás a vékonyabb, vagy maximum közepesen vastag párna. A nyakvonal irreális mértékű megemelésével csökkented az optimális vérkeringést, ezáltal emelkedhet a vérnyomásod, amelynek egészségkárosító hatása van.

Amennyiben oldalt fekszel alvás közben, akkor a közepes, vagy a vastagabb párna lehet számodra az ideális. A közepes vagy a vastagabb párna között dönts a vállad szélességének a függvényében. Ha keskenyebb a vállad, válassz közepes párnát, ha szélesebb a vállad, válassz vastagabb párnát. Mivel a gerincoszlopunk szeret ideálisan egyenes helyzetben tartózkodni, így ha oldalt fekszel, képzeletben rajzold a fejed alá a megfelelő vastagságú párát, az ideális, egyenes gerincvonal megtartása céljából. 
Ha ezeket az instrukciókat betartod, ideális ágynemű garnitúrát választasz, és szuper alvási élményeid lesznek.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

Köszönjük, hogy a HungaroPaplan termékeit választottad. Reméljük, hogy sok örömet találsz majd bennük a használat során, és kipihentebbek, boldogabbak lesznek a napjaid. 

Örülünk, hogy előnyben részesíted a Magyar termékeket, ezáltal is elősegíted a Magyar gazdaság fejlődését.
Hálásak vagyunk, hogy vásárlásoddal segíted a 100%-ban magyar tulajdonú, családi manufaktúránk működését, ezáltal a mi álmaink is valóra válhassanak.

Bízunk benne, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, másoknak is ajánlod, és hamarosan visszatérsz hozzánk.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD
VÁSÁROLJ KOCKÁZATMENTESEN!

VÁSÁROLJ KOCKÁZATMENTESEN!

A vásárlástól való elállás a kézhezvételtől számított 14 napon belül gyakorolható.

A termék 14 napon belül visszaküldhető használatra utaló jelek nélkül, eredeti csomagolásában, dobozában, amely után a vásárlás teljes vételára visszafizetésre kerül a webáruház által.

Szín

tört fehér - öko

Méret

70 x 90

Fedőanyag

tollbiztos angin

Töltet

toll

Töltősúly

1500

Moshatóság

Szakember általi tisztítás ajánlott!

Csomagolás

nylon + doboz

Csomag súly

2500g

Mások ezeket is megnézték