Terápiás Baby Párna (1-es méret, 7kg-ig)

Antiallergén termék
Szuper ár érték arány
Könnyű kezelhetőség
Tökéletes komfort

Terápiás Baby Párna (1-es méret, 7kg-ig)

9 990.- Ft
(1 értékelés)

MÉRET: 21cm x 20cm x 3cm

1 éves korig vagy 7kg súlyig ajánlott
3D gyártástechnológia, teljesen légáteresztő, abszolút higiénikus
Kellemes tapintású, bőrbarát anyagból készül
Támogatja a baba fejtorzulásának gyorsabb visszaformálását
Hőmérséklet-kiegyenlítő technológia

Vásárlói vélemények

Vásárlói értékelések

5 / 5
5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
Garantáltan puha termék
Innovatív technológia
Kényelmi garancia
Prémium minőség
 
 
Az orvosok szerint a hanyatt fekvő pozíció javasolt a csecsemők számára. 
 
Figyelem! 
A baba feje közvetlenül a születés utáni első időszakban – mivel még nem csontosodott meg - különösen sérülékeny és puha, így nagyobb odafigyelést igényel a fej torzulásának elkerülése céljából. 
Különösen az újszülött kor időszaka veszélyes emiatt. A későbbi fejlődés folyamán hétről hétre a fej szerkezete fokozatosan erősödik. 
4-5 hónap elteltével már csak egyedi esetekben alakulhatnak ki újabb fej deformitások. 
 
A születési folyamat során a már kialakult torzulások nehezen kezelhetőek (lapos fej, torzult fej). Amennyiben nem kezeljük időben ezeket az elváltozásokat, a gyermekek akár egész életükben magukon viselhetik a születésük során szerzett elváltozások utóhatásait.
 
A legfontosabb feladat:
- időben el kell kezdeni a baba fejének regenerációját  
- ne engedjük, hogy újabb deformitások alakulhassanak ki
 
Hogyan használd:
A HungaroPaplan által forgalmazott Theraline 1-es méretű babypárnával a lehető legjobb védelmet nyújthatja csecsemőjének – a kezdetektől fogva. Az első időszakban (általában 4-5 hónap) lesz szüksége erre a párnára, amely ideális a későbbi párnás alváshoz való szoktatás szempontjából is. 
Amennyiben a baba szereti, vagy a fej deformációk továbbra is jelen vannak, akkor kicserélheti a 2-es méretű Theraline babypárnára.
 
Segít visszaállítani a baba természetes fejformáját:
Különböző okok miatt a babák már fejdeformitásokkal születhetnek, vagy ezek már kialakultak. Gyermekorvosa és szülésznője átfogó és hozzáértő tanácsot tud adni Önnek ebben a problémában. 
Javasoljuk továbbá a Theraline 1-es méretű babypárna használatát, ezzel segítheti a regenerációs folyamatokat. 
Segít enyhíteni a nyomáspontokat, és gyakran megakadályozza, hogy a deformitások megmaradjanak, vagy felgyorsítja a normális állapotba való visszatérést. 
A már kialakult deformitások esetén is javasolt a Terápiás Theraline babypárna használata.
 
 
A baba legyen teljes biztonságban a teljesen lélegző Spacer Fabric technológiának köszönhetően.
A bölcsőhalál vagy hirtelen csecsemőhalál (angolul: Sudden Infant Death Syndrome; SIDS) a baba nagyjából egyéves koráig előforduló váratlan, előzmények nélküli elhalálozását jelenti, amelynél utólagos vizsgálatok se tudják felderíteni a pontos okot. 
Tekintettel a hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS) kockázatára, joggal javasolt többek között az újszülöttet párna nélkül, vagy csak egy lapos betét segítségével altatni. 
 
A hirtelen csecsemőhalál egyik oka, hogy nem megfelelő környezet esetén, a párnában és körülötte felgyülemlett szén-dioxid túlmelegedése és újbóli belélegzése, amely növeli a rossz babaalvás kockázatát. A CO2 nehezebb a levegőnél, ezért a mélyedésekben összegyűlik, ami különösen kritikus a csecsemők alacsony légzési térfogata esetén. 
 
A HungaroPaplan által forgalmazott Terápiás Theraline babypárnát úgy terveztük, hogy a kilélegzett szén-dioxid minden helyzetben jól tudjon áramlani. Ezt a rendkívül nyitott és szabadon lélegző Spacer Fabric egyedülálló kombinációja biztosítja a puha hálós felületi szövettel, amely szintén teljesen légáteresztő. Tudatosan nélkülözzük a nem légáteresztő takaróanyagokat, és a szorosabb szövésű szálas vagy habszivacs magot, hogy megóvjuk baba fejét az esetleges túlmelegedéstől.
 
Egészségesen alvó baba – nyugodt édesanya!
 
Ergonomikus és kényelmes
A Theraline babapárnánk ergonomikusan kialakított, csúcstechnológiás távtartó szövete hatékony támogatást nyújt, kellemes és kényelmes a babák számára, miközben a lehető legnagyobb biztonságban pihenhetnek. Az 1-es méretű, mindössze 3 cm-es párna magasságú párna ajánlott az újszülöttek számára kb. 7 kg-os testsúlyig, vagy 1 éves korig!
A baba az előre kialakított bemélyedés ellenére szabadon mozgathatja a fejét, így a fejlődés, a mozgási inger és a természetes kíváncsiság nem zavarja. A felületi hálószövet különösen bőrbarát és kényelmes. 
A babák imádják a terápiás párna által nyújtott komfortot, élvezni fogják a pihenést! 
 
Tipp: Ha a baba elaludt, fektesse le a fejét a nem deformált oldalára. Ismételje meg ezt éjszaka. Amikor csak lehetséges, használja a Terápiás Theraline babypárnát, hogy optimális nyomáseloszlást érjen el a baba fején.
KÖSZÖNJÜK A VISSZAJELZÉSEDET

KÖSZÖNJÜK A VISSZAJELZÉSEDET

A HungaroPaplan csapata szívesen veszi, és várja a felhasználói visszajelzéseket. 
Ezekből tanulunk, az esetleges hibáinkat így tudjuk korrigálni, hogy minél magasabb szintű kiszolgálásban legyen részed.
Köszönjük, ha szánsz rá időt, és megírod nekünk az észrevételeidet.
Megköszönjük, ha írásban is értékeled a munkánkat a google, és a facebook felületeken!

Ha kérdésed van, hívd az infovonalat: +36 20 924 2222  vagy hello@hungaropaplan.hu

A GYERMEKEINK LEGSZEBB ÁLMAIÉRT

Legyen minden gyermek energikus, egészséges, boldog, hiszen csak így lehet csodálatos gyermekkora, játszhat kedvére, és érhet el kiemelkedő sikereket a tanulmányai során.

Az a gyermek, amelyik nem alszik jól, hamar fárad, kiegyensúlyozatlanná válik, hangulatingadozásai lesznek, rosszul teljesít, és könnyen hízékonnyá válhat. A kedvezőtlen alvási körülmények rossz alvást eredményeznek, megbetegíthetik a lelket, a lélek pedig beteggé teheti a testet is.
Ez tehát nem gyerekjáték!

Bemutatjuk a HungaroPaplan Gyermek Kollekcióját, amelyet 14 éves korig használhatnak a gyermekek.

A GYERMEKEINK LEGSZEBB ÁLMAIÉRT
BABA-GYERMEK KOLLEKCIÓ 14 ÉVES KORIG

BABA-GYERMEK KOLLEKCIÓ 14 ÉVES KORIG

A gyermekek egészsége a legfontosabb, hallottuk számtalanszor. Ezért is lényeges, hogy minden tudásunkkal a legmagasabb kényelmi komfortot tudjuk biztosítani a jövő generációjának.
A HungaroPaplan szakemberei a felnőtt termékpaletta minden darabját folyamatosan fejleszti a fiatal generáció számára is, hiszen nem lehet elég korán kezdeni a legmagasabb szintű gondoskodást.

EGÉSZSÉGES GYERMEK – BOLDOG CSALÁD

A gyermekek a felnőttektől sokkal többet mozognak az éjszaka folyamán, aktívabban álmodnak. 

A minőségi pihenés jelentősen segíti a kicsik lelki, mentális fejlődését, egészségesebbek lesznek, immunrendszerük tökéletesebben működik, így ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben.

EGÉSZSÉGES GYERMEK – BOLDOG CSALÁD
A KEZELHETŐSÉG GYEREKJÁTÉK

A KEZELHETŐSÉG GYEREKJÁTÉK

A paplanokban található töltet egyedi, mikro-szálas technológiával készül. 

A „habosítási” eljárás után a gyártósorról leérkező paplanok rendkívül strapabíró, a mindennapi igénybevételeknek tökéletesen ellenálló, egyszerűen mosható, rövid száradási idővel, megkönnyítik az ágynemű karbantartását, tisztítását. 

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

Köszönjük, hogy a HungaroPaplan termékeit választottad. Reméljük, hogy sok örömet találsz majd bennük a használat során, és kipihentebbek, boldogabbak lesznek a napjaid. 

Örülünk, hogy előnyben részesíted a Magyar termékeket, ezáltal is elősegíted a Magyar gazdaság fejlődését.
Hálásak vagyunk, hogy vásárlásoddal segíted a 100%-ban magyar tulajdonú, családi manufaktúránk működését, ezáltal a mi álmaink is valóra válhassanak.

Bízunk benne, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, másoknak is ajánlod, és hamarosan visszatérsz hozzánk.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD
Szín

Fehér

Méret

21cm x 20cm x 3cm

Fedőanyag

96% PE, 4% pamut

Moshatóság

60C

Csomagolás

doboz

Csomag súly

700g