Terápiás Baba Párna (2-es méret, 7kg-tól)

Könnyű kezelhetőség
Maximális kényelem
Mosható termék
Optimális szellőzés

Terápiás Baba Párna (2-es méret, 7kg-tól)

15 990.- Ft
(1 értékelés)

MÉRET: 24cm x 23cm x 5cm

Kedves Kismamák! 
Tudjuk, és mi is azt valljuk, hogy a babákat párna nélkül kell altatni.
Abban az esetben viszont, ha fejdeformitás, vagy alvási problémák vannak, íme egy alternatíva: Terápiás Baba párna – 7 kg-tól 

A 3D gyártástechnológiának köszönhetően ez a párna nem csak teljesen légáteresztő és abszolút higiénikus, de rendkívül kellemes tapintású, bőrbarát anyagból készült, így gondoskodik csecsemőtök érzékeny bőrének védelméről. Különleges kialakítása elősegíti a fejtorzulás gyorsabb visszaformálódását, miközben a hőmérséklet-kiegyenlítő technológia biztosítja a tökéletes alvási környezetet. 

Ezt a fantasztikus párnát számos észak-európai klinikán terápiás céllal alkalmazzák, rengeteg pozitív tapasztalattal. 
Adjátok meg babátoknak a lehetőséget, hogy egészséges, nyugodt alvásban legyen részük már az első életévükben is, miközben aktívan támogatjátok fejlődésüket és jólétüket. 
Válasszátok a Terápiás Baby párnát, a csodálatos baba-álmokért!

Vásárlói vélemények

Vásárlói értékelések

5 / 5
5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
Antiallergén
Garantáltan puha termék
Kényelmi garancia
Prémium minőség

 

A HungaroPaplan által forgalmazott THERALINE Terápiás gyerekpárna a baba fejének különböző terápiás kiegészítő kezelésére, az egészséges fejforma megtartására, és a nyugodt alvás segítésére szolgál.

Laposfej szindróma: plagiocefália
A plagiocefália, más néven laposfejűség, csecsemőkorban jelentkezik. Az újszülött feje még nem csontosodott meg, puha koponyája lehetővé teszi a baba szülőcsatornán való áthaladását. Néhány héttel születés után a baba koponyája még mindig lágy és puha. Amennyiben a baba hosszú ideig egy helyzetben fekszik a fejecskéje asszimetrikusan ellapulhat. Ne ijedj meg, a plagiocefeália helyrehozható, sőt megelőzhető.

Több fajta plagiocefália létezik, de a leggyakoribb a helyzeti plagiocefália. Ez a típusú laposfejűség akkor keletkezik, amikor a csecsemő egy testhelyzetben, általában a hátán fekszik, ezzel ellapítva koponyáját. Ez ijesztőnek hangzik, de nyugalom, a lapos fej szindróma nem veszélyes, kezelhető, így csupán időszaki hibáról van szó. 
Ez persze nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagyhatjuk a problémát, éppen ellenkezőleg.


A baba legyen teljes biztonságban a teljesen lélegző Spacer Fabric technológiának köszönhetően.

A bölcsőhalál vagy hirtelen csecsemőhalál (angolul: Sudden Infant Death Syndrome; SIDS) a baba nagyjából egyéves koráig előforduló váratlan, előzmények nélküli elhalálozását jelenti, amelynél utólagos vizsgálatok se tudják felderíteni a pontos okot. 
Tekintettel a hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS) kockázatára, joggal javasolt többek között az újszülöttet párna nélkül, vagy csak egy lapos betét segítségével altatni. 

A hirtelen csecsemőhalál egyik oka, hogy nem megfelelő környezet esetén, a párnában és körülötte felgyülemlett szén-dioxid túlmelegedése és újbóli belélegzése, amely növeli a rossz babaalvás kockázatát. A CO2 nehezebb a levegőnél, ezért a mélyedésekben összegyűlik, ami különösen kritikus a csecsemők alacsony légzési térfogata esetén. 

Optimális támasztást nyújt hanyatt és oldalt fekvő helyzetben.

 

A HungaroPaplan által forgalmazott Terápiás Theraline gyerekpárnát úgy terveztük, hogy a kilélegzett szén-dioxid minden helyzetben jól tudjon áramlani. Ezt a rendkívül nyitott és szabadon lélegző Spacer Fabric egyedülálló kombinációja biztosítja a puha hálós felületi szövettel, amely szintén teljesen légáteresztő. Tudatosan nélkülözzük a nem légáteresztő takaróanyagokat, és a szorosabb szövésű szálas vagy habszivacs magot, hogy megóvjuk baba fejét az esetleges túlmelegedéstől.

NAPI 8 ÓRA PIHENÉS NEKED IS JÁR

NAPI 8 ÓRA PIHENÉS NEKED IS JÁR

Az emberek többsége a pihenést nem tervezi tudatosan, nem tekinti fontos tényezőnek. PEDIG!

A testünk öregedésében, immunrendszerünk működésében kiemelten fontos, hogy megfelelő körülmények között töltsük az elemeinket, legyen energiánk a mindennapokhoz.

Ha pihentető az alvásod, ellenállóbb leszel a betegségekkel szemben, jó közérzeted lesz, élvezni fogod az élet minden pillanatát, és bizony a ráncok is később találnak meg. 

EGÉSZSÉGES GYERMEK – BOLDOG CSALÁD

A gyermekek a felnőttektől sokkal többet mozognak az éjszaka folyamán, aktívabban álmodnak. 

A minőségi pihenés jelentősen segíti a kicsik lelki, mentális fejlődését, egészségesebbek lesznek, immunrendszerük tökéletesebben működik, így ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben.

EGÉSZSÉGES GYERMEK – BOLDOG CSALÁD
A GYERMEKEINK LEGSZEBB ÁLMAIÉRT

A GYERMEKEINK LEGSZEBB ÁLMAIÉRT

Legyen minden gyermek energikus, egészséges, boldog, hiszen csak így lehet csodálatos gyermekkora, játszhat kedvére, és érhet el kiemelkedő sikereket a tanulmányai során.

Az a gyermek, amelyik nem alszik jól, hamar fárad, kiegyensúlyozatlanná válik, hangulatingadozásai lesznek, rosszul teljesít, és könnyen hízékonnyá válhat. A kedvezőtlen alvási körülmények rossz alvást eredményeznek, megbetegíthetik a lelket, a lélek pedig beteggé teheti a testet is.
Ez tehát nem gyerekjáték!

Bemutatjuk a HungaroPaplan Gyermek Kollekcióját, amelyet 14 éves korig használhatnak a gyermekek.

A KEZELHETŐSÉG GYEREKJÁTÉK

A paplanokban található töltet egyedi, mikro-szálas technológiával készül. 

A „habosítási” eljárás után a gyártósorról leérkező paplanok rendkívül strapabíró, a mindennapi igénybevételeknek tökéletesen ellenálló, egyszerűen mosható, rövid száradási idővel, megkönnyítik az ágynemű karbantartását, tisztítását. 

A KEZELHETŐSÉG GYEREKJÁTÉK
MIKOR SZÜKSÉGES CSERÉLNI?

MIKOR SZÜKSÉGES CSERÉLNI?

A matracvédődet általános használat esetén, a lepedőkhöz hasonlóan javasolt kétévente cserélni.

A párnákat évente, a paplanokat kétévente, az ágyneműhuzatokat és lepedőket az elhasználódás függvényében általában kétévente javasolt cserélni.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD

Köszönjük, hogy a HungaroPaplan termékeit választottad. Reméljük, hogy sok örömet találsz majd bennük a használat során, és kipihentebbek, boldogabbak lesznek a napjaid. 

Örülünk, hogy előnyben részesíted a Magyar termékeket, ezáltal is elősegíted a Magyar gazdaság fejlődését.
Hálásak vagyunk, hogy vásárlásoddal segíted a 100%-ban magyar tulajdonú, családi manufaktúránk működését, ezáltal a mi álmaink is valóra válhassanak.

Bízunk benne, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, másoknak is ajánlod, és hamarosan visszatérsz hozzánk.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HUNGAROPAPLAN TERMÉKEIT VÁLASZTOD
VÁSÁROLJ KOCKÁZATMENTESEN!

VÁSÁROLJ KOCKÁZATMENTESEN!

A vásárlástól való elállás a kézhezvételtől számított 14 napon belül gyakorolható.

A termék 14 napon belül visszaküldhető használatra utaló jelek nélkül, eredeti csomagolásában, dobozában, amely után a vásárlás teljes vételára visszafizetésre kerül a webáruház által.

Szín

Fehér

Méret

24cm x 23cm x 5cm

Fedőanyag

100% elasztikus pamut

Töltet

96% Polyester, 4% Cotton

Moshatóság

60C

Csomagolás

doboz

Csomag súly

800g