Baba paplanok és párnák

Egy kisbabáról való gondoskodás a szülő egyik elsődleges és legfontosabb feladata, amely 0-24 órás „felügyeletet” jelent az egészséges növekedés biztosítása érdekében. A szülőknek érdemes odafigyelniük a különféle hasznos tárgyakra is, amelyek gyermekeik számára elérhetőek, köztük a webáruházunkban jelenleg kapható baba paplan típusokra, amelyek biztosan megkönnyítik az alvást és pihenést.

Amikor ágyneműt vásárolsz kisbabádnak, függetlenül attól, hogy közvetlenül a boltból vagy online vásárolod, kezdettől fogva tudnod kell néhány részletet a baba paplan, kispárna anyagával és méreteivel kapcsolatosan, a biztonságos döntés érdekében. Az első szabály, hogy nem ajánlott túlméretezett baba paplant vásárolni, mert fulladással veszélyeztetheted a kicsi életét!

 

Minőségi baba paplan a HungaroPaplan kollekciójából!

Kollekciónk készletei 90×130 cm-es paplanokat és 40×50 cm-es kispárnát tartalmaz, könnyű, puha és hőszigetelő töltettel. A silicon-plus töltete 400 gramm, míg a kispárna 300 g súlyú és a közkedvelt fehér színben elérhető. A silicon-plus töltet a pehelypaplanok puhaságát adja, de eredményesen kiküszöböli a libatoll- és pehely okozta allergia problémáját. Továbbá a microfiber anyag, ami a baba paplan fedőrétege sokkal könnyebb és vékonyabb, mint a pamut, jobban megfogja a hőt, így a test által termelt hőt is.

Magyar gyártóként garanciát vállalunk a nemzetközi szabványok szerint készült, kivételes minőségű termékeinkre, akár kompakt készletekbe kombinálva, kifejezetten a szülők és a gyermekek igényei szerint. A baba paplan használata ideális választás a nyugodt alváshoz, mivel antiallergén, mosógépben könnyen tisztítható és pont annyira meleg, mint amennyire szükség van rá.

 

A hőmérséklet nyugtató hatása

A paplanok által kínált hőkomfort szintje gyakran eltér egy felnőtt termék által kínálttól. A baba paplan esetében a töltet mennyisége és a paplan teljes vastagsága az a két elem, amely a legnagyobb hatással van a gyermekek számára kínálható kényelem szintjében, legyen az téli, nyári vagy 4 évszakos baba paplan.